Dünya Damat gönlünü kayınvalideye kaptırdı! Köy meclisi düğün masraflarını eski kocaya ödetti

Damat gönlünü kayınvalideye kaptırdı! Köy meclisi düğün masraflarını eski kocaya ödetti

19.05.2024 - 12:31 | Son Güncellenme:

Eşi öldükten sonra kayınvalidesiyle yasak aşk yaşamaya başlayan adam, kayınpederine yakalandı. Olayın devamında yaşanan skandallar ise dünyada ses getirdi.

Damat gönlünü kayınvalideye kaptırdı Köy meclisi düğün masraflarını eski kocaya ödetti

Dünyanın en kalabalık ülkesi Hindistan'da son günlerin en akılalmaz olaylarından biri kayda geçti. Yerel basına yansıyan bir aşk hikayesi dünya medyasında dahi ses getirdi. Habere göre Sikandar Yadav adında 45 yaşında, iki çocuk babası bir adam birkaç hafta önce eşini kaybetti. Karısının ölümü sonrası yalnız kalan ve çocuklarının bakımını zor olsa da idame ettiren Yadav, kayınvalidesi Gita'nın yanına taşındı. Bir süre sonra aralarında bir aşk başlayan ikili, bu aşkı köy halkından gizlice devam ettirse de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KOCASI YAKALADI

Dedikoduların yayılmasıyla birlikte Gita'nın kocası ve aynı zamanda damadın müstakbel kayınpederi ikiliyi gizlice gözetlemeye hatta her adımlarını takibe başladı. Bir süre sonra ikiliyi uygunsuz bir biçimde yakalayan kayınpeder durumu köy meclisine taşıdı ve skandala karşı bir önlem alınmasını istedi. Köy meclisi tarafından alınan kararda ise Yadav ve kayınvalidesinin aşkına engel çıkmadı ve ikisi de birbirlerini sevdiğini söyledi, köy meclisi ise çiftin evlenmesi gerektiğini belirtti. Kadının kocası da bu duruma itiraz etmedi hatta düğün masraflarını üstlenmeyi kabul etti.

Damat gönlünü kayınvalideye kaptırdı Köy meclisi düğün masraflarını eski kocaya ödetti

EVLENDİLER

Öte yandan söz konusu düğünün videosu internette kısa sürede gündem oldu. Milyonlarca kişi tarafından izlenen kayıtta müstakbel damadın, yeni eşinin alnına gelenek gereği bir boya sürdüğü görüldü. Kayınpeder ise düğünü organize etmekten çok mutlu olduğunu yerel basına ifade etti. Hindistan basını düğün sonrası karı-kocanın ayrı bir eve çıktığını ve burada artık çocuklarla birlikte yaşayacaklarını da yazdı.