Cadde Dilan Çiçek Deniz, Cannes'a gitti! Cesur tarzı çok konuşuldu

Dilan Çiçek Deniz, Cannes'a gitti! Cesur tarzı çok konuşuldu

20.05.2024 - 08:59 | Son Güncellenme:

Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli gibi isimlerin yanında Cannes Film Festivali'ne gidenlerden biri de 'Çukur' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz oldu. Ünlü isim, tarzıyla sosyal medyanın diline düştü. Transparan elbise detayı çok konuşuldu.

Dilan Çiçek Deniz, Cannesa gitti Cesur tarzı çok konuşuldu

Thor Saevarsson, 2021'nin aralık ayında Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Deniz'e hayranlarından "Mutluluklar!" mesajları yağmıştı.

Haberin Devamı

'KISKANÇLIK' İDDİASI

Ancak 2022 yılının kasım ayında, Dilan Çiçek Deniz'in evlenmeye hazırlandığı Thor Saevarsson’dan ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, sevgilisinin kıskançlığı nedeniyle nişanı attığı öne sürülmüştü.

DİKKAT ÇEKTİ

2014 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan Dilan Çiçek Deniz, birçok ünlü isim gibi Cannes Film Festivali'ne gitti. Çukur, Alev Alev, Yarım Kalan gibi dizilerde rol alan Dilan Çiçek Deniz, tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

"TRANSPARAN" DETAYI

Siyah bir elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncunun, sadece göğüs uçlarını kapatan transparan üstü ve altında bulunan kabarık siyah eteği uyumlu bulunmadı. Deniz, kombiniyle sosyal medyanın diline düştü.

Haberin Devamı

Dilan Çiçek Deniz, Cannesa gitti Cesur tarzı çok konuşuldu

ELEŞTİRİ YAĞDI

Dilan Çiçek Deniz'in tercih ettiği tarzına sosyal medya kullanıcılarından: 'Daha kötü bir kombin seçemezdi', 'Elbise korkunç', 'Transparan giymişsin bari hakkını verseydin', 'Türkler arasında en kötü kombin' gibi yorumlar geldi.

"VALLAHİ BEZDİM"

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan olumsuz yorumlardan rahatsız olan 28 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda eleştirilere Instagram hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak cevap vermişti. Deniz'in "Vallahi bezdim" notunu düştüğü pozunu beğenenler arasında Pınar Altuğ, Mine Tugay ve Danla Bilic gibi ünlü isimler de yer almıştı.

Dilan Çiçek Deniz, Cannesa gitti Cesur tarzı çok konuşuldu