Cadde Müge Boz doğum için gün sayıyor! 'Üçlü voltran yakında'

Müge Boz doğum için gün sayıyor! 'Üçlü voltran yakında'

14.05.2024 - 11:48 | Son Güncellenme:

2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. 8.5 aylık hamile olan Boz, hamileliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Bir süredir ekranlardan uzak olan fakat sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isim, en çok ne aşerdiğini de açıkladı.

Müge Boz doğum için gün sayıyor Üçlü voltran yakında

13 Haziran 2019'da emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı.

Haberin Devamı

"VİNA'NIN KARDEŞİ OLSUN İSTİYORUM"

"Siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" yanıtını vermişti.

"SİZE BİR HABERİMİZ VAR"

Müge Boz, ikinci kez anne olacağın; "Size bir haberimiz var" notuyla duyurdu. 39 yaşındaki oyuncu, hamile olduğunu eşi Caner Erdeniz'e zoom görüşmesinde söylerken çektiği videoyu da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

ULTRASON GÖRÜNTÜLERİNİ YAYIMLADI

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Müge Boz, kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntülerini de yayımladı. Ünlü isim, bebeğinin cinsiyetini ise henüz açıklamadı.

"DAHA ÇOK STRES OLUYORUM"

Haberin Devamı

Hamileliği hakkında açıklamalar yapan Boz, 'Şimdi bazı şeyleri bildiğim için daha çok stres oluyorum. Ama eşim Caner’e çok güveniyorum. Yakında ben, Vina ve kardeşi 3’lü Voltran’ı oluşturacağız' dedi.

"İKİNCİ BEBEĞE HAZIRIM"

Boz'un eşi Caner Erdeniz ise: “Vina’nın altını çok değiştirdim. Hemen hemen tüm kıyafetlerini de ben aldım. İkinci bebeğe de hazırım” şeklinde konuştu.

"NAR VE PATATES AŞERDİM"

8.5 aylık hamile olan Müge Boz, “En çok nar ve patates aşerdim. Bir de lahmacun çok yedim” dedi.