Malzemeler 2 tane yumurta Yarım su bardağı toz şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilin 1, 5 su bardağı un Üzeri için; Kekleri ıslatmak için süt 1 paket pasta kreması Yeterince çilek Önce yumurta ve şekeri çırpın sonra diğer malzemeleri ekleyin ve karıştırın. Yağladığınız kalıplara karışımı dökün. Önceden ısıttığınız 170 derece fırında üstleri kızarana kadar pişirin. Pişen kekleri çıkarın ve ters çevirin. Üstlerini süt ile ıslatın ve pakette yazan tarifine göre hazırladığınız kremayı üzerlerine koyun. Çileklerle istediğiniz şekilde süsleyin. Afiyet olsun! Malzemeler Kek için: 2 tane yumurta 1 su bardağının 3/4'ü kadar şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1, 5 su bardağından biraz az un 1 paket kabartma tozu 1 portakal kabuğu rendesi Portakal Sosu İçin: 3 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu 3 dolu yemek kaşığı nişasta Toz şeker Önce yumurta ve şekeri iyice çırpın. Sonra diğer malzemeleri ekleyerek karıştırın. Hamuru önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20 dakika pişirin. Sonra soğumaya bırakın. Sıktığınız portakal suyunu süzün ve bir tencereye koyun. Nişasta ekleyerek çırpın ve isteğe bağlı toz şeker ekleyin. Kısık ateşte krema kıvamı alana kadar sürekli karıştırın. Biraz soğumaya bıraktıktan sonra tart kekin üstüne dökün ve zevkinize göre süsleyin. Afiyet olsun! Malzemeler Keki İçin : 3 tane yumurta 1, 5 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un ( yoğunluğu biraz cıvık olmalı) Harcı İçin: 4 tane elma Tarçın Ceviz Önce yumurta ve şekeri çırpın sonra diğer malzemeleri de ekleyerek iyice karıştırın. Harcı için soyduğunuz elmaları rendeleyin ve tarçınla çekilmiş ceviz koyup karıştırın. Yağladığınız yuvarlak bir bor cama hamurun yarısını dökün, arasına harcı ekleyin ve kalan hamuru üstüne dökün ve fırınlayın. Soğuduktan sonra pudra şekeri ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!