Kafelerde en çok içilen 4 kahve tarifi
Artık dışarıda içmek zorunda kalmayacağınız ve en çok tercih edilen 4 kahve tarifini evinizde yapabilirsiniz. İster sıcak, ister soğuk olarak tüketebileceğiniz, sokakta veya kafelerde en çok içilen 4 kahve tarifini hazırlamak oldukça basit! Hem daha ekonomik hem de tatları neredeyse aynı olan bu kahveleri mutlaka deneyin. İşte dışarıda en çok tercih edilen ve içilen 4 kahve tarifi... PEMBENAR ÖZEL
1

White Chocolate Mocha
Malzemeler: 3/4 su bardağı süt (tam yağlı veya az yağlı), 3 yemek kaşığı beyaz çikolata parçaları, 1/2 fincan hazır kahve, isteğe bağlı 1 tatlı kaşığı şeker. Süslemek için: Taze çırpılmış krema ve hindistan cevizi tozu.
2

Nasıl yapılır?
Öncelikle süt ve beyaz çikolatayı bir tencereye koyun. Beyaz çikolata eriyene kadar orta ateşte karıştırın. Yarım fincan espresso ya da sevdiğiniz farklı türde bir kahveyi demleyin bardağa alın. Üzerine beyaz çikolatalı sütlü karışımı ekleyin.
3

Dilerseniz şeker ilave edebilirsiniz. Son olarak üzerini çırpılmış krema ya da kremşanti ve hindistan cevizi tozu ile süsleyin.
4

Ev yapımı Frappuccino
Malzemeler: 3 fincan sert kahve (dilerseniz yumuşak içim de kullanabilirsiniz), 2/3 u bardağı bardağı yoğunlaştırılmış süt, 1 su bardağı tam yağlı süt, 1/2 vanilya çubuğu, 2 çay kaşığı vanilya özü, 8 bardak buz. Üzeri için: Çırpılmış krema.
5

Nasıl yapılır?
Tarife kahvenizi demleyerek başlayın ve soğuması için bir kenara alın. İşlemi hızlandırmak için 1 gece öncesinden hazırlayarak, buzdolabında bekletebilirsiniz. Soğuyan kahveyi, sütü ve yoğunlaştırılmış sütü blendere koyun ve iyice çırpın.
6

Vanilya çubuğunu ikiye bölün ve yarısını blendere ekleyin. Daha sonra vanilya özünü ekleyin. Üzerini dilediğiniz miktarda buzla doldurun. Pürüzsüz olana kadar karıştırın. Çırpılmış krema ile servis edin.
7

Caffe Latte
Malzemeler: 1 yemek kaşığı espresso, 1 miktar su, isteğe bağlı 1 tatlı kaşığı aromalı şurup, yarım su bardağı süt.
8

Nasıl yapılır?
Suyu espresso makinenin kazanına koyun. Eğer makineniz yoksa hazır espresso kullanabilirsiniz ya da filtre kahve. Daha sonra 1 yemek kaşığı kahveyi ekleyin ve demlenmesi için bekleyin.
9

Çıkan espressonun içine isteğe göre aromalı şurup ekleyin. Son olarak sütü ısıtın ve bir çırpıcı yardımıyla köpürtün. Kahvenize ekleyin ve kalan köpüklerle üzerini süsleyin.
10

Flat White Espresso
Malzemeler: 1 shot espresso ve 2 shot köpüklü süt.
11

Nasıl yapılır?
Önce 1 shot espressoyu çekin. Daha sonra sütü köpürtün. Süt köpürürken çıkan kabarcıkları dibine doğru katlamak için bir kaşık kullanın.
12
