İstediğiniz an yemek hazırlamak için en kullanışlı 7 malzeme
Yemek hazırlamak genellikle zahmetli görünür ancak bir sonraki haftayı planlayarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Yemek hazırlamayı uzatmamak için temel şeylere bağlı kalın ve aklınızdakini mümkün olduğunca basit hale getirin. Yemek hazırlarken hangi malzemeleri kullanmanız gerektiğinden emin değilseniz işte sizin için en kolay saklanan, kullanışlı 7 malzemeyi açıklıyoruz... PEMBENAR ÖZEL
1

1-Tavuk
Tavuk eti, pek çok garnitür ile uyumlu olan yüksek kaliteli bir proteindir. Hem kolay hem de herkesin seveceği bir şeyler yapmak istiyorsanız fırında tavuk göğsü hazırlayabilirsiniz.
2

Etinizi güzel şekilde baharatlayın ve işte yemeğiniz hazır!
4

Dolapta sakladığınız pilavı 2-3 gün sonra bile ısıtarak yiyebilir ya da yaratıcılığınıza göre artan pilavdan hızlıca başka bir yemek hazırlayabilirsiniz.
5

3-Patates
En sevdiğiniz patates çeşidini seçin ve fırında pişirin. Bunları zeytinyağı, tuz ve kırmızı biberle çeşnilendirin ve eşit şekilde bir tepsiye koyun.
6

Tavuk pişirirken de tepsiye dizebilirsiniz. Hem bu şekilde iki şeyi aynı anda pişirerek biraz zaman da kazanırsınız.
7

4-Sebzeler
Sebzeler vücudumuzun vitamin ve lif kaynağıdır. Mevsim sebzeleri alıp kızartın veya buharda pişirin.
8

Bu şekilde her öğününüze sebze ekleyebilirsiniz.
9

5-Taze meyveler
Zaten yıkanıp doğranmışsa meyve tüketmek, oldukça kolaydır. İstediğiniz meyveyi doğrayıp cam kaselere koyun.
10

Tatlı bir şey canınız çektiğinde önceden hazırlandığınız bu meyve kaselerine başvurabilirsiniz.
11

6-Haşlanmış yumurta
Buzdolabında da saklanan haşlanmış yumurta, kolay bir kahvaltı veya akşam yemeğidir.
12

Aynı zamanda çok doyurucu ve harika bir protein kaynağıdır.
13

7-Makarna
Makarnayı kim sevmez? Makarnayı haşlayın, süzün ve buzdolabında saklayın!
14
