Malzemeler: 2 adet lavaş ekmeği, cherry domates, roka, bir kaşık salça, mantar, sucuk, 200 gram kaşar ve biraz siyah zeytin. Yapılışı: Sıcak su ile salçayı sos haline getirin ve zeytinyağı ile ıslatılan tavaya lavaşları dizerek üzerine sosu gezdirin. Ardından rende halindeki kaşarlardan biraz dökün. Daha sonra lavaşa bir kat daha ekleyin ve işlemleri tekrarlayın. Diğer malzemeleri de lavaş üzerine ekleyerek sosla kaplayın. 5 dakika ısıtacağınız lavaşları sonrasında tabağa alarak üzerine kekik serpebilirsiniz. Malzemeler: Bir avuç kadar karnabahar ve brokoli, 2 adet havuç ve 50 gram soya filizi. Yapılışı: Havuçları bir kâseye rendeleyin ve haşladığınız karnabahar ve brokoliyi de bu kâseye alın. Soya filizini de kaba ilave ederek salatayı zeytinyağı ve limon suyu ile lezzetlendirin. Malzemeler: 2 yumurta, biraz keçi peyniri, roka, zeytinyağı ve tuz. Yapılışı: İki yumurtayı kırarak içine ezilmiş keçi peyniri, roka yaprakları, zeytinyağı ve tuz ekleyerek karışımı çırpın. Küçük bir tavaya karışımı dökerek pişmesini bekleyin. Omlet kızarınca yanına domates dilimleri ekleyerek servis yapın. Bir dilim somon, yarım kaşık limon suyu ve biraz zeytinyağı ile defneyaprağını hazırlayın. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu bir kapta karıştırın ve somon diliminin üzerine sürerek biraz bekletin. Sonra orta ateşte ısıtılmış tavada somon dilimini kızartın. Afiyet olsun