Geri Dön
Uzmanpara Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatlarında son durum ne?

Altın fiyatları bu hafta itibarıyla sakin seyir izliyor. Piyasada gözler ABD’de cuma günü açıklanacak olan haziran ayı tarım dışı istihdam verisinde olacak. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında son durum ne?

Geçen hafta ABD ekonomisine yönelik büyüme rakamları piyasaların odağındaydı. ABD ekonomisi bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 1,4 ile tahminlerden fazla büyüme kaydetti. 

Haberin Devamı

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN

Bu haftanın en önemli gelişmesi ise cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verisi olacak. ABD’de tarım dışı istihdamın haziran ayında 189 bin artması bekleniyor. Kritik veri piyasalarda yönü tayin edecek. 

ALTIN FİYATLARI DÜN SAKİN SEYRETTİ 

Altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde sakin bir seyir izledi. Ons altın fiyatı günü 2331 dolardan kapatırken, gram altın fiyatı günü 2447 liradan tamamladı. 

BUGÜN PİYASADA SON DURUM NE? 

Haftanın ikinci işlem gününe 2331 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda hafif yükselerek 2335 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 2322 dolar, en yüksek ise 2336 dolar seviyeleri görüldü. 

Güne 2447 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda hafif yükselerek 2452 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 2436 lira, en yüksek ise 2452 lira seviyeleri test edildi.