GalatasarayZalewski, Okan Buruk'un planlarını alt üst etti! Galatasaray taraftarından tepki

Zalewski, Okan Buruk'un planlarını alt üst etti! Galatasaray taraftarından tepki

13.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Polonyalı sol kanat oyuncusu için üç gün önce Roma’ya çıkarma yapan Galatasaraylı yöneticiler oluşturdukları büyük beklentiye rağmen transferi bitiremedi. Okan Buruk’un tüm planlarını alt üst etti

Zalewski, Okan Burukun planlarını alt üst etti Galatasaray taraftarından tepki

Galatasaray’ın Nicola Zalewski hamlesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin özel uçakla Roma’ya gidip 3 gündür bitirmeye çalıştığı Zalewski transferinde evdeki hesap çarşıya uymadı.

Haberin Devamı

Yetkililerin “Zalewski ile anlaştık. Roma ile de çok küçük detayları konuşuyoruz” açıklamasına rağmen 22 yaşındaki Polonyalı futbolcu kulübünde kaldı. Bu gelişme Victor Osimhen transferi sonrası sistem değişikliğine gitmeyi planlayan ve Zalewski’yi ısrarla isteyen Teknik Direktör Okan Buruk’un bütün planlarını alt üst etti.

Zalewski, Okan Burukun planlarını alt üst etti Galatasaray taraftarından tepki

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ
UEFA Avrupa Ligi listesine son olarak Osimhen’i ekleyen ancak ana kanat ve orta saha yetiştiremeyen Galatasaray’da en azından Süper Lig’de forma giyebilecek bir oyuncu takviyesi için yoğun çalışmalar sürerken, menajerler Milan’dan Fode Ballo Toure’yi teklif etti. Milan U-23 takımında oynayan 27 yaşındaki Senegalli futbolcunun isminin gündeme gelmesine sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Napoli’nin 33 yaşındaki Portekizli sol beki Mario Rui’nin de alternatifler arasında olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılı yönetime tepkiler artarken, Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilecek A takım listesi için son gün nasıl bir karar verileceği büyük merak konusu oldu.

Yazarlar