1.Lig'Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için evimdeyim'

'Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için evimdeyim'

16.08.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig İzmir temsilcisi Bucaspor 1928'de teknik direktörlük koltuğu Uğur Balcıoğlu'na emanet. Daha önce sarı lacivertli ekibi Play Off'lardan 2. Lig'e taşıyan Balcıoğlu yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu aktardı.

Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak için evimdeyim

TFF 2. Lig’in İzmir temsilcisi Bucaspor 1928’de teknik direktörlük koltuğu yeniden Uğur Balcıoğlu’na emanet edildi.

Haberin Devamı

Daha önce sarı lacivertli ekibi Play Off’lardan 2. Lig’e yükselten Balcıoğlu, Bucaspor’a geri döndü ve yeniden takımın başına geçti. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bucaspor 1928, teknik direktör arayışını sona erdirdi. Kulüp başkanı Cihan Aktaş ile bir araya gelen Uğur Balcıoğlu, sarı lacivertli ekibin dümenine geçtiğini açıkladı.

Balcıoğlu, yuvaya dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, “Bucaspor 1928 ile çok güzel başarılara imza atmıştık. Burada yarım kalan bir hikaye bırakmıştım. O hikayeyi tamamlamak için Başkan Cihan Aktaş'la birlikte yeniden yola çıkmaya karar verdik.

Bucaspor’un benim hayatımda bambaşka bir yeri var. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyorum. Çok değerli bir oyuncu grubumuz var. İlk işimiz, onlarla toplanıp yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak olacak. Hep birlikte yeni bir tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Uğur Balcıoğlu’nun yeniden takımın başına geçmesiyle birlikte, sarı lacivertli camiada büyük sevinç yaşandı. Taraftarlar sosyal medyadan Uğur Balcıoğlu’na tebrik mesajları yayımladı.