Fransa Ligue 1Wilfried Zaha'dan olay paylaşım! Kafaları karıştırdı

Wilfried Zaha'dan olay paylaşım! Kafaları karıştırdı

13.10.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Olimpik Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha'nın paylaşımı dikkat çekti. Yıldız futbolcu, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Wilfried Zahadan olay paylaşım Kafaları karıştırdı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'dan Olimpik Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha, Fransız ekibinde bekleneni veremedi. Olimpik Lyon forması giyen Wilfried Zaha, kendisi hakkında yapılan açıklamaların ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Olimpik Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage tarafından kadro dışı bırakılan Wilfried Zaha'nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Hakkındaki eleştiriler bir türlü dinmeyen Wilfried Zaha, bir seçim yapmak zorunda olduğunu belirten paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Olduğun yerde kalmanın acısı mı yoksa büyümenin acısı mı?"

Wilfried Zahadan olay paylaşım Kafaları karıştırdı

"FUTBOLCU OLARAK DEĞERLENDİRMEK ZOR"

Pierre Sage, kadro dışı bırakılan Wilfried Zaha ve Gift Orban'a dair şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oynamayan veya az oynayanlara çok net bir mesajım var. Onları bir futbolcu olarak değerlendirmemin zor olduğunu kendilerine söyledim. Profesyonelliğiniz gereken seviyede değilse takımda tekrar yer almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var çünkü benim talep ettiğim bağlılık düzeyine henüz ulaşamadıklarını görüyorum. Öncelikle bu seviyede bir uyum sağlamaları gerekiyor."

Haberin Devamı

Wilfried Zahadan olay paylaşım Kafaları karıştırdı

Wilfried Zaha, Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Olimpik Lyon'da şu ana kadar 2 maça çıktı. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 1 asist üretti.

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.