Dünyadan FutbolWilfried Zaha yine tutunamadı! Galatasaray için geri dönüş ihtimali

Wilfried Zaha yine tutunamadı! Galatasaray için geri dönüş ihtimali

30.03.2025 - 20:49 | Son Güncellenme:

MLS ekibi Charlotte'nin Galatasaray'dan kiraladığı Wilfried Zaha için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Wilfried Zaha yine tutunamadı Galatasaray için geri dönüş ihtimali

Galatasaray'dan sezon başında ayrılan ve Olimpik Lyon'a kiralanan Wilfried Zaha, Fransız ekibinde tutunamadı. Wilfried Zaha, Fransa'dan ayrıldı ve Galatasaray'a dönmeden MLS ekibi Charlotte'nin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Wilfried Zaha, çok iyi başladığı Amerika serüveninde de umduğunu bulamadı.

Give Me Sport'un haberine göre; Wilfried Zaha'nın MLS ekibine alışmakta zorluk yaşadığı aktarıldı. Fildişi Sahilli futbolcunun, ilk maçında gol atmasına rağmen ardından gösterdiği performans sonrası hakkındaki izlenimin değişmeye başladığı belirtildi.

Wilfried Zaha'nın performansının taraftarın da tepkisini çektiği kaydedildi.

MLS ekibinde şu ana kadar 5 maça çıkan 32 yaşındaki sol kanat, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Wilfried Zaha'nın Charlotte ile olan kiralık sözleşmesi gelecek sezon devre arasında sona erecek. Yıldız futbolcunun Galatasaray'la olan sözleşmesi ise gelecek sezon sonunda bitecek.

Charlotte, Wilfried Zaha'nın kiralanması karşılığında Galatasaray'a 2 milyon 700 bin euro ödedi.

KEŞFETYENİ
Günlerdir paylaşım yapmıyordu! Kötü haberi duyurdu
Günlerdir paylaşım yapmıyordu! Kötü haberi duyurdu

Cadde | 30.03.2025 - 11:37

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, günlerdir neden paylaşım yapmadığını açıklayarak takipçilerine kötü haberi verdi.

Yazarlar