GalatasarayWanda Nara ile ayrılığı sonrası Galatasaray'da Icardi endişesi!

Wanda Nara ile ayrılığı sonrası Galatasaray'da Icardi endişesi!

12.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Wanda Nara'nın Mauro Icardi’yle ayrıldıklarını açıklamasının ardından Galatasaray'da gözler Arjantinli golcüye çevrildi. Yıldız futbolcunun bu ayrılıktan nasıl etkileneceği büyük merak konusu oldu. İşte detaylar...

Wanda Nara ile ayrılığı sonrası Galatasarayda Icardi endişesi

Galatasaray’da tüm gözler Wanda Nara ile sürpriz şekilde ayrılan Mauro Icardi’ye çevrildi. 10 yıldır birlikte yaşadığı Wanda Nara’dan iki de çocuğu bulunan Arjantinli golcünün bu ayrılıktan nasıl etkileneceği büyük merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ICARDİ ENDİŞESİ

Wanda Nara ayrılık kararını açıkladıktan sonra sosyal medyada Icardi’yi takipten çıkmıştı. Son derece duygusal bir yapısı olan golcü futbolcu ise takibe devam ediyor. Ancak Icardi’nin Avusturya kampında adeta sessizliğe bürünmesi sarı-kırmızılıları endişelendiriyor.

Wanda Nara ile ayrılığı sonrası Galatasarayda Icardi endişesi

PERFORMANSINA OLUMSUZ YANSIMIŞTI

Icardi 10 yıl çalkantılı bir ilişki yaşadığı Wanda Nara’dan daha önce de ayrılmıştı. İkili kısa süren ayrılıkların ardından yeniden bir araya gelmişti. Ancak geçmişteki ayrılıklar Icardi’nin performansına hep olumsuz yansıdı. Nara’dan ayrı geçirdiği günlerde Arjantinli golcünün saha performansı sürekli tartışıldı. Icardi eşiyle barıştıktan sonra golleriyle Galatasaray’a büyük katkı yaptı. Yıldız oyuncunun bir kez daha ‘Wanda sendromu’ yaşayıp yaşamayacağı sorusu önümüzdeki günlerde cevabını bulacak.