Almanya Bundesliga Vincent Kompany: Onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum!

Vincent Kompany: Onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum!

30.05.2024 - 19:15 | Son Güncellenme:

Bayern Münih Teknik Direktörü Vincent Kompany açıklamalarda bulundu.

Vincent Kompany: Onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum

Bundesliga devi Bayern Münih'te teknik direktörlük görevine getirilen Vincent Kompany suskunluğunu bozdu. Basın mensuplarıyla buluşan Vincent Kompany dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Bayern Münih'te olmaktan gurur duyduğunu belirten Vincent Kompany, "Çok güzel insanlarla tanıştım. Bayern'in ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Burada olmaktan çok gurur duyuyorum ve aynı zamanda çok motiveyim" açıklamasını yaptı.

Oyuncularının cesur ve agresif olmaları gerektiğini dile getiren Vincent Kompany, "Anderlecht'in akademisinde Brüksel sokaklarında büyüdüm. Oyuncularımın cesur, agresif olmalarını istiyorum, takım olmaları gerekiyor. Onların bu şekilde oynamasını istiyorum, bu benim karakterimi yansıtıyor. Bu tavrımı maç boyunca sürdürmek istiyorum" dedi.

Futbolcularının durumu hakkında konuşan Vincent Kompany, "Oyuncular hakkında konuşmak için henüz çok erken. Onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ne kadar aç olduklarını görmek istiyorum. Bayern geçen sezon şampiyon olamadı, bunu da biliyorum. Hangi oyuncuların Bayern için oynayacak kadar aç olduğunu göreceğim" ifadelerini kullandı.