GalatasarayVictor Osimhen'den Galatasaray'ın genç yıldızına: O bir aslan!

Victor Osimhen'den Galatasaray'ın genç yıldızına: O bir aslan!

19.09.2024 - 13:06 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın Nijeryalı yıldızı, X'te genç takım arkadaşı ile ilgili yapılan bir yoruma "O bir aslan! Nasıl futbol oynayacağını biliyor" yanıtını verdi. Taraftarlar, bu cevabı beğeni yağmuruna tuttu.

Victor Osimhenden Galatasarayın genç yıldızına: O bir aslan

Süper Lig'de Gaziantep FK galibiyetiyle liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, 6. haftada cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar Kadıköy'deki dev karşılaşma öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.  

Haberin Devamı

KASIMPAŞALI OMERUO'DAN EFE AKMAN YORUMU

Sarı-kırmızılı kulübün Instagram hesabından yapılan paylaşımda Napoli'den renklere bağlanan Victor Osimhen'in antrenmanda genç futbolcu Efe Akman ile girdiği ikili mücadelenin fotoğrafına yer verildi. Nijeryalı golcünün Efe ile olan fotoğrafına Kasımpaşa forması giyen Kenneth Omeruo şu yorumu yaptı: Kayarak oynama çocuk, o bir akademi oyuncusu mu?

Victor Osimhenden Galatasarayın genç yıldızına: O bir aslan

OSIMHEN: O BİR ASLAN

Osimhen ise, Njerya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Omerou'nun yorumuna "O bir aslan, nasıl futbol oynayacağını biliyor" cevabını verdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar ikilinin bu yorumlarını beğeni yağmuruna tuttu.

Victor Osimhenden Galatasarayın genç yıldızına: O bir aslan