GalatasarayVictor Osimhen, Galatasaray'ı krizden çıkardı!

Victor Osimhen, Galatasaray'ı krizden çıkardı!

05.09.2024 - 11:00 | Son Güncellenme:

Transferde Victor Osimhen kadrosuna katan Galatasaray'da yönetim bir yandan nefes aldı. 25 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılı kulübü hem saha içi hem de saha dışı krizden çıkardı

Victor Osimhen, Galatasarayı krizden çıkardı

Galatasaray'da Victor Osimhen baharı yaşanıyor… Herkesi peşinden koşturan Nijeryalı forvetin, Napoli'den ayrılıp bir yıllık kiralık sözleşme ile sarı-kırmızılı takımın yolunu tutması sadece Türkiye değil, dünyada şaşkınlıkla karşılandı.

Haberin Devamı

25 yaşındaki oyuncunun transferi Galatasaray'ı hem saha içi hem de saha dışı krizden çıkardı. İşte madde madde Osimhen'le birlikte üstüne sünger çekilen o olaylar:

1-TİMUR'UN BOŞLUĞU DOLMADI
25 Mayıs'ta seçilen Dursun Özbek başkanlığındaki yeni yönetim, Erden Timur'un boşluğunu dolduramadı.

2-TARAFTARIN SABRI TAŞTI
Transferde verilen sözler tutulmadı, taraftarın sabrı taştı.

Victor Osimhen, Galatasarayı krizden çıkardı

3-YOUNG BOYS'A ELENDİ
Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş yenilgisi ve Young Boys'a elenerek Şampiyonlar Ligi dışında kalınması, yönetimin kredisini tüketti.

4-KARABORSA İDDİASI
Üyeler karaborsa bilet olayını sorgulamaya başladı ve camiada çatlak sesler arttı.

5-TANSİYONU DÜŞÜRDÜ
Bugün (Perşembe) gerçekleşecek olağanüstü Divan Kurulu toplantısı öncesinde açıklanan Osimhen transferi, sarı-kırmızılı kulüpteki tansiyonu birden düşürdü.

Haberin Devamı

Victor Osimhen, Galatasarayı krizden çıkardı

6-TARAFTAR FORMA YARIŞINDA
Nijeryalı yıldızın gelişiyle havaya giren taraftarlar, GS Store'a akın etti.

7-GALATASARAY ÇİFT FORVET
Teknik direktör Okan Buruk, ileri uçta Osimhen ve Icardi'yi birlikte oynatacak oyun formasyonunu hazırlamaya başladı.

DEPREMDE YARDIM ETMİŞTİ
Victor Osimhen, Türkiye'ye uzak bir isim değil. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 şehirde ağır hasara neden olan depremde pek çok futbolcu yardım kampanyası düzenlemişti. Formalarını internette satışa çıkarıp yardım eli uzatanlardan biri de oydu. 25 yaşındaki forvet, o dönem verdiği röportajda yaşananlara kayıtsız kalmadığını şu sözlerle anlatmıştı: "Bartosz Bereszynski, Khvicha Kvaratskhelia gibi takım arkadaşlarım da formalarını sattılar. Eljif (Elmas) bu kampanyayı organize etti. Biz de tabii ki destek verdik. İnsanlığa sempati duyuyorsan bunu yapmak zorundasın. Katkıda bulunmak harika bir duygu."