VoleybolVakıfBank'ta Zehra Güneş'ten sakatlık cevabı: Benim için çok iç açıcı değildi

VakıfBank'ta Zehra Güneş'ten sakatlık cevabı: Benim için çok iç açıcı değildi

21.03.2025 - 09:31 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi’nde Eczacıbaşı Dynavit’i deplasmanda mağlup eden VakıfBank'ta Zehra Güneş'ten maç sonu açıklamalar geldi.

VakıfBankta Zehra Güneşten sakatlık cevabı: Benim için çok iç açıcı değildi

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 26. ve normal sezonun son hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit’i deplasmanda mağlup etti. Karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrılan sarı siyahlılar, normal sezonu 22 galibiyetle tamamladı. VakıfBank, play-off yarı finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile eşleşti. 9 oyuncunun direkt sayı katkısı verdiği sarı siyahlılarda Marina Markova 20, Kiera Van Ryk 12 sayıyla çift haneli sayılara ulaştı.

Haberin Devamı

ZEHRA GÜNEŞ: BU YAZ BENİM İÇİN İÇ AÇICI DEĞİLDİ
Zehra Güneş maçtan sonra TRT Spor'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: Geçtiğimiz sezonlar ve bu yaz benim için çok iç açıcı değildi. O yüzden uzun bir süreden sonra ilk defa aksatmadan antrenman yapabiliyorum. İstediğim kadar antrenman yapabiliyorum, ekstra yapabiliyorum.

ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
Bir gün bunun geleceğini biliyordum. Çünkü daha önce yaptım ve daha fazlasını da yapabileceğimi biliyorum. Bundan sonra da böyle olacağını düşünüyorum. Çok iyi hissediyorum kendimi. Takımım, Giovanni, staff bana her zaman güvendi. Yanımda olan, beni destekleyen herkese teşekkür ederim.

KEŞFETYENİ
Kazandığı ilk parayla aldığı şoke etti! 'Bebeklikten ödem var'
Kazandığı ilk parayla aldığı şoke etti! 'Bebeklikten ödem var'

Cadde | 14.04.2025 - 07:03

Ünlü sanatçı Sibel Can, yeni tarzıyla dikkat çekiyor. Ramazan ayından sonra tekrar sahnelere dönen Sibel Can, kazandığı ilk parayla ne aldığını açıkladı.

Yazarlar