VoleybolVakıfBank'ta Zehra Güneş ve Cansu Özbay gelişmesi!

VakıfBank'ta Zehra Güneş ve Cansu Özbay gelişmesi!

12.08.2024 - 12:02 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları sonrasında VakıfBank yeni sezon idmanlarına yarın resmen başlıyor. Zehra Güneş ve Cansu Özbay'ın katılacağı tarih belli oldu.

VakıfBankta Zehra Güneş ve Cansu Özbay gelişmesi

Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına başlıyor.

Haberin Devamı

Sarı siyahlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında milli takımlarda yer almayan sporcu ve antrenörlerin 12 Ağustos’ta başlayacak sağlık kontrollerinin ardından ilk antrenmanını 13 Ağustos’ta VakıfBank Spor Saray’ında gerçekleştirecek.

MİLLİ TAKIMDAKİLER 2 HAFTA SONRA GELECEK
Olimpiyat oyunlarında yer alan sporcu ve antrenörler 28 Ağustos’ta; yeni transfer ABD’li Kendall Kipp ise ülkesinin milli takım kampının ardından 5 Eylül’de takıma dahil olacak.

Hazırlık programı dahilinde VakıfBank ayrıca Eylül ayında Türkiye ve İtalya’da iki ayrı özel turnuvaya katılarak hazırlık maçları oynayacak.

VakıfBankta Zehra Güneş ve Cansu Özbay gelişmesi

Schürmann: “Yine büyük hedeflerle yola çıkıyoruz” 

VakıfBank Genel Menajeri Banu Can Schürmann, yeni sezon öncesinde yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Yeni kadro yapılanmamızla birlikte her zaman olduğu gibi bu sezon da büyük hedeflerle yola çıkıyoruz. Kadromuzda bulunan değerli oyuncularımızın yanına yine kaliteli oyuncular dahil ederek yeni bir takım kurduk.

Haberin Devamı

Başarılarla dolu geçmişimizden aldığımız güçle yeni sezonda Türkiye'de ve Şampiyonlar Ligi’nde yeni zaferlere imza atmayı hedefliyoruz. Önceki sezonlardan farklı olarak sezon öncesinde önemli bir hazırlık süremiz bulunuyor. Bunu da bir avantaj olarak görüyoruz. Takımımıza katılan yeni oyuncuların uyum süreçlerini en kısa sürede tamamlayacaklarına ve VakıfBank ruhuna katkıda bulunacaklarına inanıyorum. 

VakıfBankta Zehra Güneş ve Cansu Özbay gelişmesi

İyi bir sezon geçirmek için hazırlıklarımıza başladık. Sakatlıkları bulunan oyuncularımızın da durumu kısa sürede netleşecek. Milli takımlardaki oyuncularımızın da dahil olmasıyla birlikte verimli bir hazırlık süreci geçirmek istiyoruz. Yeni sezon için şimdiden çok heyecanlıyız.

SAĞLIK KONTROLÜ YAPILDI
VakıfBank, sezon öncesi sağlık kontrolü için bir araya geldi.

Sağlık kontrolünde yer alan oyuncular:
Sıla Çalışkan
Kiera Van Ryk
Marina Markova, Ali Frantti
Zehra Güneş, Bahar Akbay, Deniz Uyanık
Ayça Aykaç, Aylin Acar

VakıfBankta Zehra Güneş ve Cansu Özbay gelişmesi