VoleybolVakıfBank'ta Derya Cebecioğlu ve Cansu Özbay'ın durumu belli oldu!

VakıfBank'ta Derya Cebecioğlu ve Cansu Özbay'ın durumu belli oldu!

21.10.2024 - 20:15 | Son Güncellenme:

VakıfBank, Aras Kargo maçında sakatlanan Derya Cebecioğlu ve Cansu Özbay'ın durumuna dair bir açıklama yaptı.

VakıfBankta Derya Cebecioğlu ve Cansu Özbayın durumu belli oldu

Sultanlar Ligi ekiplerinden VakıfBank'ta Aras Kargo ile oynadığı maçta sakatlık geçiren Cansu Özbay ve Derya Cebecioğlu'nun durumu netlik kazandı.

Haberin Devamı

VakıfBank, Derya Cebecioğlu ve Cansu Özbay'ın Zeren Spor maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. Öte yandan bir süredir tedavi gören Ali Frantti'nin de maç kadrosunda yer almayacağı aktarıldı.

VakıfBank'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Takımımızın 19 Ekim Cumartesi günü Aras Kargo ile oynadığı Vodafone Sultanlar Ligi maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Derya Cebecioğlu’nun Academic Hospital'da yapılan MR görüntülenmesi sonrasında sporcumuzda yumuşak doku zedelenmesi ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Cebecioğlu, 22 Ekim Salı günü Zeren Spor ile oynayacağımız lig karşılaşmasında kadroda yer almayacaktır. Durumu daha sonra yapılacak olan kontrollerin ardından netleşecektir.

Aynı müsabakada sağ ayak tabanında daha önce yaşadığı sakatlık nedeniyle ağrı hisseden Cansu Özbay, Zeren Spor ile oynayacağımız maçta kadroda yer alamayacaktır. Özbay’ın durumu daha sonra yapılacak olan kontroller sonrasında netleşecektir.

Haberin Devamı

Omurgasında hissettiği ağrı nedeniyle bir süredir tedavi gören Ali Frantti, takım antrenmanlarının bir bölümüne katılacak durumda olmasına karşın Zeren Spor ile yapılacak maçta kadroda yer alamayacaktır. Sporcumuzun tedavisi sağlık ekibimiz tarafından devam etmektedir.