Çek Cumhuriyeti Haberleri Vaclav Cerny: Bizim için küçük bir final olacak!

Vaclav Cerny: Bizim için küçük bir final olacak!

25.06.2024 - 17:51 | Son Güncellenme:

Çek futbolcu Vaclav Cerny, EURO 2024 F Grubu'nda Türkiye ile oynayacakları maç öncesi konuştu.

Vaclav Cerny: Bizim için küçük bir final olacak

Avrupa Şampiyonası F Grubu'nun 3'üncü maçında Türkiye ile karşı karşıya gelecek Çekya'da tecrübeli futbolcu Vaclav Cerny açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye maçı öncesinde takım olarak moralli olduklarını aktaran Çek futbolcu Vaclav Cerny, "Yarın çok önemli bir maça çıkacağız. Tek düşüncemiz galibiyet, takım olarak iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Bir önceki Avrupa Şampiyonası'nda forma giyememiştim. Yarın her şey sonuca bağlanacak. Gruptan çıkıp çıkmayacağımızı göreceğiz. O yüzden bizim için çok önemli bir maç." değerlendirmesinde bulundu.

Cerny, daha önce Türkiye'ye gol attığının hatırlatılması üzerine ise "O golü gördünüz mü bilmiyorum ama büyük oranda şans eseri atılmış bir goldü. Bu maç tamamen bambaşka olacak. Geçmişte Türkiye karşısında aldığımız neticelerin yarın için herhangi bir etkisi yok. Yarın bizim için küçük bir final olacak." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Çek futbolcu, EURO 2008 ve EURO 2016'da Türkiye'ye mağlup oldukları maçlar hakkında da "2008'deki maçı daha fazla hatırlıyorum, izledim. Penaltılara kalacaktı, berabereydi ama sonra kaybettik. Üzüldüm." değerlendirmesinde bulundu.