BeşiktaşUmut Meraş'tan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri! 'Beşiktaş'a transfer olmak için kavgalar ettim'

Umut Meraş'tan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri! 'Beşiktaş'a transfer olmak için kavgalar ettim'

09.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı'nın sol beki Umut Meraş, Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli sol bek, Beşiktaş'a transfer sürecine dair çarpıcı ifadeler kullandı. Rıdvan Yılmaz'ın transfer sürecini değerlendiren Umut Meraş, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki kötü performansının nedenini anlattı.

Umut Meraştan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri Beşiktaşa transfer olmak için kavgalar ettim

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Umut Meraş, Avusturya kampında beIN Sports'un sorularını cevapladı. Umut Meraş, siyah-beyazlılara transfer süreci ve Valerien Ismael'le birlikte geçirdikleri kamp dönemine dair konuştu.

Haberin Devamı

"ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Siyah-beyazlılarda yeni sezon hazırlıklarını anlatan 26 yaşındaki futbolcu, "Kampımız güzel geçiyor. İstanbul'da başladık, orada tempolu bir kamp geçirdik. Fiziksel anlamda, antrenmanlarımız ağırdı. Buraya geldiğimizde biraz daha hazırlık maçı havasında geçecek. Ondan öncesinde hoca her gün çift antrenman yaptırıyor tabi. Taktik çalıştırıyor, bizden beklentisi bu sene yüksek. O yüzden bizden istediklerini anlatmaya çalışıyor sahada biz de onun isteği doğrultusunda bunları yapmaya çalışıyoruz. Sistemimiz biraz zor olduğu için alışmaya çalışıyoruz" dedi.

Umut Meraştan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri Beşiktaşa transfer olmak için kavgalar ettim

"GEÇEN SENE BENİM ADIMA ZOR GEÇTİ"

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in yeni sistemini değerlendiren Umut Meraş, "Eğer bu sistemi oynayabilirsen bence çok güzel bir sistem. Pozisyonum değişti ama atağa daha çok çıkma fırsatı yakalıyorum şu anda. Geçen sene Le Havre'deydim o yüzden birazcık geç adapte oldum. Milli Takım'a gittiğimde de sakatlık yaşadım. Sezona iyi bir giriş yapamadım. Geçen sene benim adıma birazcık zor bir süreç geçti. İnşallah bu seneye bomba gibi girmeyi düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"VALERİEN ISMAEL TAKTİK ANLAMDA ÇOK ŞEYLER KATIYOR"

"Valerien Ismael nasıl bir hocadır" sorusunu Umut Meraş, "Valerien Ismael taktik anlamda gerçekten çok şeyler katıyor bize çünkü oynadığı sistemi toplantılarda da, sahada da bize yansıtmaya çalışıyor. Şu anda her futbolcu sahada ne yapması gerektiğini biliyor. Futbolcu sahada eğer ne yapması gerektiğini biliyorsa başarının geleceğini biliyorum" cevabını verdi.

Umut Meraştan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri Beşiktaşa transfer olmak için kavgalar ettim

"RIDVAN'LA ARAMIZDA UFAK BİR KONUŞMA OLDU"

Rıdvan Yılmaz'la ilgili konuşan Umut Meraş, "Rıdvan Yılmaz zaten her zaman söylüyorum benim kardeşim. Onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum, sürekli konuşuyoruz. Transfer sürecinde de konuştuk. Aramızda hiçbir problem yok. Şu anda takımda kaldı, ona sadece işte 'geride bırak, önüne bak'. İlk transferi, ilk transfer süreci. Ben bunu transfer süreçlerinde 2-3 kere yaşadım. Birazcık stresli oluyorlar. Bir an önce bir şeylerin olmasını istiyorsun, Rıdvan Yılmaz'da da o vardı. Buraya geldiğimizde aramızda ufak bir konuşma oldu. Eğer bir konu kapandıysa, kapanması gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

"BİZİM İLK TURNUVAMIMIZDI"

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası sürecini değerlendiren Umut Meraş, "Çok iyi bir takımımız vardı. Aslında rehavete kapılmış olabiliriz çünkü bilmiyorum o sinerjiyi yakalayamadık kampta. Gerçekten çok kaliteli isimler vardı. Burak Yılmaz, Çağlar Söyüncü, Hakan Çalhanoğlu, Zeki Çelik... Hala çok kaliteli. Ben bu A Milli Takım'ın bir başarı sağlayacağını ilerde düşünüyorum. Bizim ilk turnuvamımızdı. İtalya gerçekten hem taktiksel anlamda, çok tecrübeli isimleri var. Heyecana da yenilmiş olabiliriz" ifadelerini kullandı.

Umut Meraştan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri Beşiktaşa transfer olmak için kavgalar ettim

"NAPOLİ'NİN İLGİSİ VARDI"

Beşiktaş'a transfer olmadan önce kendisine İtalya'dan ilgi olduğunu belirten Umut Meraş, "Napoli'nin ilgisi vardı. Resmi bir şey olmadı. Şu anda bir şey yok" dedi.

"KAVGALAR ETTİM"

Le Havre'ye transfer olmadan önce Beşiktaş'a transfer olmak istediğini açıklayan tecrübeli sol bek, "Le Havre'ye gitmeden önce, Bursaspor'dan Beşiktaş'a gelmeyi çok istemiştim ama Bursaspor camiası neden bilmiyorum beni Beşiktaş'a bırakmak istemediler o dönem başkanları... Çok büyük kavgalar da ettim Beşiktaş'a gelmek için. O yüzden zaten Fransa 2'nci Ligi'ne gitmek zorunda kaldım açıkçası. Beşiktaş nasip olmadı, iki sene sonra gerçekleşti. Burada oynamak bir ayrıcalık bana göre. Taraftarlara kendimi sevdirmek, uzun yıllar burada forma giymek istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Umut Meraştan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri Beşiktaşa transfer olmak için kavgalar ettim

"SERGEN YALÇIN ÇOK İYİ BİR İNSAN"

Sergen Yalçın'la ilgili konuşan Umut Meraş, "Sergen Yalçın beni Beşiktaş'a aldı. Benim için çok özel bir yeri var. O yüzden Sergen hoca çok iyi bir insan zaten. Futbolculuğunu tartışmaya gerek yok. Ben onunla ilk tanıştığımda çok heyecanlanmıştım çünkü bir futbolcu olmana rağmen normalde heyecanlanmazsın ama çok büyük bir futbolcuydu. Hala izliyorum mesela" açıklamasını yaptı.

Umut Meraştan Rıdvan Yılmaz ve Sergen Yalçın sözleri Beşiktaşa transfer olmak için kavgalar ettim