TrabzonsporUmut Bozok sert çıktı! 'Çok zoruma gitti'

Umut Bozok sert çıktı! 'Çok zoruma gitti'

01.10.2022 - 19:42 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Kayserispor'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada bordo-mavililere galibiyeti getiren golü kaydeden isimler Umut Bozok ve Anastasios Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Umut Bozok sert çıktı Çok zoruma gitti

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer geriye düştüğü maçta rakibini 2-1'lik skorla geçmeyi başardı. Karadeniz ekibinde golleri atan Anastasios Bakasetas ve Umut Bozok müsabaka sonrası konuştu.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerde oyuna sonradan girip galibiyet golünü atan ve taraftarların sahaya gönderdiği yabancı madde kendisine gelen Umut Bozok, "Böyle şeylerin olmaması lazım. Çok zoruma gitti. Türk futbolcuyuz, milli futbolcuyuz. Ceza olacak mı, olmayacak mı bilmiyorum. Üzücü bir olay" dedi.

Umut Bozok, Maxi Gomez'le uyumu hakkında "Forvet için önemli olan gol atmak. Maxi Gomez arkadaşım sayesinde attım. Kulübeye koştum ve sevinmek istedim. Sonrasında olay oldu. Bizim için önemli galibiyet. İlk golü yemesek, daha güzel bir maç olabilirdi bizim için. Maxi Gomez çok kaliteli. Onunla çalışmak, hem benim, hem de takım için çok güzel. Haftaya ben atamam, asist yaparım ve o atar. İnşallah bu asisti haftaya ben yapacağım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un Yunan on numarası Anastasios Bakasetas ise şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarıda çok net 5 gol pozisyonumuz vardı ve ilk yarının sonucu çok adil bir sonuç değildi. Takım olarak hareket ettiğimizde, bu ligde yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum."

Umut Bozok sert çıktı Çok zoruma gitti

Yazarlar