FutbolTürkiye, Uluslar Ligi’ndeki üçüncü randevusunda Karadağ’ı ağırlıyor!

Türkiye, Uluslar Ligi’ndeki üçüncü randevusunda Karadağ’ı ağırlıyor!

11.10.2024 - 09:08 | Son Güncellenme:

Uluslar Ligi’nde B Ligi, 4. Grup’ta yer alan A Milli Futbol Takımımız gruptaki üçüncü maçında Karadağ ile karşı karşıya geliyor. 2 maç sonunda topladığı 4 puan ile lider durumda olan Millilerimiz, Karadağ karşısında hata yapmayıp zirvedeki yerini korumayı amaçlıyor. İlk 2 maçında puanla tanışamayan rakibimiz ise sürpriz kovalayacak. Bugün saat 21.45’te oynanacak mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Karşılaşmaya Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Türkiye, Uluslar Ligi’ndeki üçüncü randevusunda Karadağ’ı ağırlıyor

Türkiye ile Karadağ arasındaki Uluslar Ligi mücadelesinin heyecanını Misli, “Şampiyon Oranlar” ile daha da artırıyor. Misli üyeleri, Türkiye – Karadağ karşılaşmasına “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile oynama şansı yakalıyor. Ayrıca Uluslar Ligi’ndeki diğer maçlar ile daha pek çok lig ve turnuvada Şampiyon Oranlı maçlar Misli üyelerini bekliyor. Siz de Misli’ye üye olarak normalin üzerinde oranlarla kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Millilerimizde son durum

EURO 2024’te sergilediği iyi performansı Uluslar Ligi’nde de sürdürmeyi amaçlayan A Milli Takımımız B Ligi’nde yer aldığı 4. Grup’taki ilk maçında Galler ile deplasmanda 0-0 berabere kalmış; evimizde oynadığımız maçta ise İzlanda’yı Kerem Aktürkoğlu’nun hat-trick yaptığı maçta 3-1 ile geçerek liderliğe oturmuştuk.

Karadağ ile yapılacak karşılaşma öncesinde sakatlığı bulunan Mert Günok ve İsmail Yüksek’in kadrodan çıkarıldığı belirtildi. Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak da sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almamıştı. Bunun yanı sıra kaleci Berke Özer’in kadroya dahil edildiği açıklandı. Ahmed Kutucu, 4 yıl aradan sonra Milli Takım’a seçilirken; Stuttgart forması giyen Atakan Karazor ilk kez aday kadroya dahil edildi. Galler maçında kırmızı kart gören ve cezası sebebiyle İzlanda maçını kaçıran Barış Alper Yılmaz da Karadağ karşısında forma giyebilecek.

Haberin Devamı

İşte Türkiye’nin kadrosu:

Kaleciler: Altay Bayındır, Berke Özer, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır

Savunma: Abdülkerim Bardakcı, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Ferdi Kadıoğlu, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik

Orta Saha: Atakan Karazor, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü

Forvet: Ahmed Kutucu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün

Karadağ çıkış arıyor

Robert Prosinečki’nin ekibi Karadağ ise bir önceki Uluslar Ligi’nde yine B Ligi’nde mücadele etmiş ve grubunu 7 puanla üçüncü bitirmişti. Bu Uluslar Ligi’ne iyi başlayamayan Karadağ, ilk maçında İzlanda’ya deplasmanda 2-0, ikinci maçında ise evinde Galler’e 2-1 kaybetti ve henüz puan alamadı. Üst üste iki zorlu deplasmanda çıkacak olan Karadağ önce Millilerimize ardından Galler’e konuk olacak. Karadağ’ın bu maçta alacağı sonuçlar gruptaki kaderi adına oldukça önemli.

İşte Karadağ’ın açıkladığı aday kadro:

Kaleci: Danijel Petkovic, Balsa Popovic, Milan Mijatovic, Igor Nikic.

Savunma: Adam Marusic, Risto Radunovic, Igor Vujacic, Marko Vukcevic, Andrija Vukcevic, Nikola Sipcic, Slobodan Rubezic, Marko Tuci

Haberin Devamı

Orta Saha: Vladimir Jovovic, Marko Jankovic, Marko Bakic, Driton Camaj, Edvin Kuc, Ilija Vukotic, Milos Brnovic, Milan Vukotic, Andrija Radulovic

Forvet: Stevan Jovetic, Stefan Mugosa, Milutin Osmajic, Nikola Krstovic

İki takım 5. kez karşı karşıya

Türkiye ile Karadağ arasında bugün oynanacak Uluslar Ligi mücadelesi iki takım arasındaki 5. randevu olacak. Tarihinde ilk kez 2016 yılında hazırlık maçında karşılaşan iki takımın mücadelesini A Millilerimiz 1-0 kazanmıştı. 2018’de oynanan ikinci hazırlık maçı 2-2 sona ererken; iki takım daha sonrası Dünya Kupası Elemeleri’nde eşleşti. 2021’de oynanan iki maçın ilki sahamızda 2-2 sonuçlanırken; Türkiye ikinci maçı deplasmanda 2-1 kazandı. Tarihinde Karadağ’a hiç kaybetmeyen Millilerimiz 4 maç sonunda 7 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü.

Karadağ sonrası rakip İzlanda

A Milli Futbol Takımımız bugün oynayacağı Karadağ maçı sonrası 14 Ekim Pazartesi günü saat 21:45’te İzlanda’nın konuğu olacak. Gruptaki dördüncü maçını İzlanda ile oynayacak Türkiye, ilk maçı 3-1 kazanmıştı. İzlanda – Türkiye maçının heyecanı da en yüksek oranlar ile yine Misli’de yaşanacak!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. Maçların heyecanını “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla yaşayın!

Türkiye, Uluslar Ligi’ndeki üçüncü randevusunda Karadağ’ı ağırlıyor

Yazarlar