TrabzonsporTrabzonspor'un kabus sezonu!

Trabzonspor'un kabus sezonu!

07.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Atakaş Hatay deplasmanında da bir puanla yetindi, bu sezon çıktığı 4 dış saha maçından da galibiyet çıkaramadı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in milli arayı iyi değerlendirmek istediği öğrenildi.

Trabzonsporun kabus sezonu

Trabzonspor, Süper Lig’in 8. haftasında Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kalarak deplasman galibiyet hasretini sona erdiremedi. Ligde 7 maçta sadece 1 galibiyet elde eden Karadeniz ekibinin deplasman galibiyet hasreti 4’e çıktı.

Haberin Devamı

Sezona Sivas deplasmanında (0-0) aldığı beraberlikle başlayan Trabzonspor, 4. haftada Eyüpspor ve 6. haftada Gaziantep FK ile de golsüz berabere kalmıştı. Önceki gün Hatayspor deplasmanından da 1-1’lik sonuçla dönen bordo-mavililer, böylelikle deplasman galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarmış oldu.

Bordo-mavili takımda birçok oyuncu performansıyla yine eleştiri oklarının hedefi olurken, tek olumlu sinyal veren isim Simon Banza oldu. Hatayspor deplasmanında takımına beraberlik golünü kazandıran tecrübeli oyuncu attığı golle Süper Lig’de Anthony Nwakaeme’den (Mart 2022) bu yana Trabzonspor’un üst üste üç golünü atan ilk yabancı oyuncu oldu. Banza, 3-2’lik Konyaspor galibiyetinde de iki kez ağları havalandırmış ve zaferin mimarı olmuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş’in milli arayı iyi değerlendirmek istediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularıyla yapacağı toplantılarla onları mental olarak ayağa kaldırmaya çalışacak.

"ESERİNİZLE GURUR DUYUN"

Trabzonspor’da, Hatay beraberliğiyle kötü gidiş devam ederken, Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler maçı farklı başlıklarla manşetlerine taşıdı. Sonnokta ‘Trabzon çile çektiriyor’ başlığını atarken, Karadeniz ‘Eserinizle gurur duyun’ diye yazdı. Taka Gazetesi bordo-mavili takımın yaşadığı beraberliklere atıfta bulunarak ‘Fırtına beraberliğe abone’ ifadesini kullandı. Günebakış da ‘Ne olacak Trabzon’un hali’ başlığıyla maçı sayfalarına taşıdı.