TrabzonsporTrabzonspor'da yeni aday Tolu Arokodare!

Trabzonspor'da yeni aday Tolu Arokodare!

24.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Golcü transferine acilen nokta koymak isteyen Trabzonspor, Genk’in Nijeryalı forvetini gündemine aldı. Bordo-mavili yönetimin Belçika kulübü ile bir görüşme daha gerçekleştireceği öğrenildi.

Trabzonsporda yeni aday Tolu Arokodare

Onuachu’yu kadrosuna katmak için elinden geleni yapsa da bir türlü Southampton’ın istediği bonservisi aşağıya çekemeyen Trabzonspor’da yönetim alternatif isimlere yöneliyor.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin bu kez de Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Tolu Arokodare’yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Oyuncu ile ilk teması sağlayan Fırtına, kulübünden geri dönüş bekliyor. 23 yaşındaki oyuncu, kendisiyle ilgili çıkan iddialara cevap verdi.

Kariyer planlaması konusunda birtakım değişiklikler yapabileceğini belirten 23 yaşındaki Nijeryalı forvet, “Detaylı bir plan hazırlamadım. Günden güne yaşıyorum. Elbette her oyuncu gibi ben de ön planda olmayı çok isterim. Bu doğru zamanda karşıma gelecektir” ifadelerini kullandı. Bir an önce forvet transferine nokta koymak isteyen Trabzonspor’un yakında Genk ile bir görüşme daha yapması bekleniyor.

Bu sezon 4 maçta forma giyen Arokodare 4 kez rakip ağları havalandırırken, güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro olarak gösteriliyor.