TrabzonsporTrabzonspor'da Thomas Meunier'de B planı!

Trabzonspor'da Thomas Meunier'de B planı!

16.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, “20 Temmuz’a kadar serbest kalabilir” maddesi bulunan Belçikalı sağ bekten gelebilecek kötü haber için çalışmalara başladı. Bordo-mavililer, Antalya’dan Bünyamin Balcı ile Gaziantep’ten Mustafa Eskihellaç’ı gündemine aldı.

Trabzonsporda Thomas Meunierde B planı

Geçen sezonun devre arasında Trabzonspor’a katılan ve oynadığı kısa süre içerisinde 7 asist yaparak kendini kanıtlayan Thomas Meunier’in ayrılık ihtimali üzerine harekete geçti, 2 yerli alternatif belirledi.

Haberin Devamı

Yapılan anlaşmaya göre, Meunier için “20 Temmuz’a kadar serbest kalabilir” maddesi bulunurken, bordo-mavililer ise olası bir kötü senaryo için harekete geçti.

Serkan Asan’ın kamp performansından memnun kalmayan Teknik Direktör Abdullah Avcı, rotasyonda kullanmak için sağ beke takviye istedi. Antalyaspor’dan Bünyamin Balcı ve Gaziantep’ten Mustafa Eskihellaç’ı gündemine alan Karadeniz ekibi, iki futbolcuyu da değerlendirmeye aldı.

Bu oyunculardan ilki, altyapısı Düzyurtspor olan Mustafa Eskihellaç. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan Mustafa, Trabzonspor’u çok istiyor. Deneyimli ismin, memleketinin takımında oynamak için fedakarlık yapmaya hazır olduğu belirtildi.

24 yaşındaki Bünyamin için de Antalyaspor’un 4 milyon euro talep ettiği öğrenildi.