TrabzonsporTrabzonspor'da kritik hafta! Hem Avrupa hem transfer

Trabzonspor'da kritik hafta! Hem Avrupa hem transfer

27.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da futbolcular St Gallen ile ‘ya tamam ya devam’ maçına çıkacak. Yönetim ise Avcı’nın istediği golcü transferini bitirmeye çalışacak.

Trabzonsporda kritik hafta Hem Avrupa hem transfer

Trabzonspor kritik bir haftayı mutlu sonla bitirmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nden elenen ve yoluna Konferans Ligi’nde devam eden Trabzonspor, golsüz beraberliğin ardından St Gallen ile ya tamam, ya devam maçına çıkacak.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın önceki günden itibaren başlayan çalışmalarda oyuncularıyla sürekli toplantığı yaptığı ve bu görüşmelerin son güne kadar süreceği bildirildi.

Tecrübeli çalıştırıcının öğrencilerine, “Sezona istediğimiz gibi başlayamadık ama rüzgarı tersine çevirmek bizim elimizde. Avrupa’da yolumuza devam etmeyi başarırsak gerisi gelecektir” dediği öğrenildi.

Yönetim ise Cham’ın ardından golcü transferine nokta koymak için adeta seferberlik ilan etti. Bu sezon oynadığı 5 resmi maçta sadece üç gol atabilen bordo-mavili takımda iyi bir forvet alınarak bu sorun çözülmek isteniyor. Bordo-mavili idareciler, listenin başında yer alan isim olan Onuachu transferinde büyük yol alırken, hafta sonuna kadar tecrübeli golcünün de takıma kazandırılabileceği bildirildi.

Haberin Devamı

RAYYAN BANIYA, PALERMO'DA

Trabzonspor, Rayyan Baniya’nın satın alma opsiyonuyla Palermo’ya kiralandığını duyurdu. Bordo-mavili kulüp, İtalyan ekibinden kiralama bedeli olarak 450 bin euro alınacağını açıkladı. Sözleşmede satın alma opsiyonunun bulunduğu ve bu rakamın 3,2 milyon euro olduğu belirtildi.

Öte yandan Trabzonspor, Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas ile yolların ayrıldığını açıkladı. Yapılan anlaşmaya göre sözleşme karşılıklı feshedilirken, oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecek.