TrabzonsporTrabzonspor'da ideal 11 sahada! Abdullah Avcı'nın eli güçlendi

Trabzonspor'da ideal 11 sahada! Abdullah Avcı'nın eli güçlendi

15.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Lider Trabzonspor bugün Karagümrük’ü konuk edeceği kritik randevuya ideal kadrosuyla çıkacak. Cezaları biten Siopis, Bakasetas ve Djaniny’nin dönüşü Avcı’nın elini güçlendirdi.

Trabzonsporda ideal 11 sahada Abdullah Avcının eli güçlendi

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Süper Lig’de son üç maçından galibiyet çıkamamasına rağmen adım adım şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın son haftalardaki kadro sıkıntısı Fatih Karagümrük karşısında son bulacak.

Ahmetcan’ın sakatlanmasıyla başlayan ve son maçta Siopis, Bakasetas ile Djaniny’nin cezalı duruma düşmesiyle oluşan kadro sıkıntı bugünkü mücadelede yaşanmayacak, Avcı ideal 11’ini sahaya sürebilecek. Her zaman olduğu gibi yine kaleci Uğurcan’a verecek olan tecrübeli çalıştırıcının geri dörtlüyü Peres, Denswil, Vitor Hugo ve Puchacz’dan oluşturması bekleniyor.

Cornelius’la devam

Hamsik’in yokluğunda müthiş bir performans gösteren ve o dönemde 11’in değişilmezleri arasına giren Siopis de geri dönecek ve Hamsik’in partneri olacak. Bordo-mavili takımın teknik patronunun, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Visca ve Cornelius’tan oluşan ileri dörtlüsünü ise değiştirmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

İdeal 11’inin yanında Abdullah Avcı’nın kulübede de eli güçlenecek. Dorukhan Toköz ve Djaniny tecrübeli tenik adamın hamle oyuncusu olacak.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hugo, Denswil, Puchacz, Siopis, Hamsik, Visca, Abdülkadir, Nwakaeme, Cornelius

Karagümrük: Viviano, Salih, Burak, Luckassen, Balkovec, Biglia, Biraschi, Toure, Emre, Karamoh, Pesic

 

Franck Ribéry’nin Marsilya’daki en iyi anları