Türkiye Haberleri Toni Kroos, Arda Güler'e övgüler yağdırdı! 'Real Madrid'de onun için idmanları durduruyoruz'

Toni Kroos, Arda Güler'e övgüler yağdırdı! 'Real Madrid'de onun için idmanları durduruyoruz'

29.06.2024 - 14:37 | Son Güncellenme:

Milli Takım formasıyla EURO 2024'te mücadele eden Arda Güler adından söz ettiirmeye devam ediyor. Almanya Millî Takımı'nın yıldızı Toni Kroos'un genç yeteneğe övgüler yağdırdığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Toni Kroos, Arda Gülere övgüler yağdırdı Real Madridde onun için idmanları durduruyoruz

2023-24 sezonunun sonlarında Real Madrid formasıyla büyük bir çıkış yakalayarak Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi başaran Arda Güler, EURO 2024'ün de gözde genç yeteneklerinden biri oldu.

Haberin Devamı

Gürcistan'a uzaktan attığı gol ile Avrupa basınında manşetleri süsleyen Fenerbahçe'nin eski yıldızı, EURO 2024'ün şu ana kadar en fazla konuşulan genç yıldızlarından biri olmayı başardı.

TONİ KROOS'TAN BÜYÜK ÖVGÜ!

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'e övgüler yağmaya devam ediyor. Geçen sezon Real Madrid'de Arda'yla birlikte takım arkadaşı olan Almanya Millî Takımı'nın yıldızı Toni Kroos'un, 19 yaşındaki futbolcuyu övdüğü ortaya çıktı.

Toni Kroos, Arda Gülere övgüler yağdırdı Real Madridde onun için idmanları durduruyoruz

'ARDA İÇİN İDMANLARI DURDURUYORUZ'

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

Onun kalitesini fark eden sadece Real Madrid'in teknik ekibi değil. Toni Kroos da Arda Güler'in çok yetenekli olduğunu fark etti. Alman yıldız, Arda ile Real Madrid'de onunla birlikte bir sezon geçirdi.

Haberin Devamı

Kroos'un, Arda Güler'le ilgili sözleri dikkat çekiciydi. Yıldız futbolcu yakın çevresine, 'Madrid'de onu alkışlamak için bazı antrenmanları bile durduruyoruz. O gerçekten çok iyi' itirafında bulundu.

Yazarlar