Yaz OlimpiyatlarıTom Cruise yine dublör kullanmadı!

Tom Cruise yine dublör kullanmadı!

13.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Filmlerinde dublör kullanmamasıyla meşhur olan ABD’li yıldız aktör Tom Cruise, Görevimiz Tehlike film serisindekine benzer görüntüleri Stade de France’a taşıdı, kapanış gösterisini kurtardı.

Tom Cruise yine dublör kullanmadı

Ünlü film yıldızı Tom Cruise, 2024 Paris Olimpiyatları kapanış törenindeki gösterisiyle seremoniye damga vurdu. Paris’teki Olimpiyat oyunları iki haftanın ardından önceki akşam yıldızlarla dolu bir gösteriyle sona ererken, Cruise’un olimpiyat bayrağını almak için stadyuma halatla iniş yapması, yağmurlu ve kaotik bir başlangıcın ardından “ünlü oyuncu kapanış gösterisini kurtardı” yorumuna neden oldu.

Haberin Devamı

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers ve Snoop Dogg’un da performans sergilediği gecede Tom Cruise cesur atlayışının ardından, sıradaki olimpiyatın ev sahibi Los Angeles’ın Belediye Başkanı Karen Bass’tan Olimpiyat bayrağını alarak motosikletine bindi, kalabalığın arasından bayrağı taşıyarak geçti ve sahneye ilerledi.

Filmlerinde dublör kullanmamasıyla meşhur olan ABD’li yıldız aktör, Görevimiz Tehlike film serisindeki benzer görüntüleri Stade de France’a taşıdı, kapanış töreninde enfes bir gösteriye imza attı.