Almanya BundesligaThomas Tuchel'den Sadio Mane'yi utandıran hareket!

Thomas Tuchel'den Sadio Mane'yi utandıran hareket!

02.05.2023 - 16:11 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Sadio Mane, Thomas Tuchel'in kendisine yaptığı hareketten dolayı şaşkına döndü.

Thomas Tuchelden Sadio Maneyi utandıran hareket

Bayern Münih'e katıldığından beri beklenen performansı veremeyen Sadio Mane, son olarak takım arkadaşı Leroy Sane'ye attığı yumruk ile gündem olmuştu. Takımdan gönderileceği konuşulan yıldız futbolcu için, teknik direktör Thomas Tuchel, oyuncusunun yanında durmuş ve onu desteklemişti. Bugün yayınlanan bir videoda ise antrenmanda olan Mane'nin Tuchel'in yaptığı hareketten dolayı utanıp şaşkına döndüğü görüldü.

Haberin Devamı

YUMRUK ATIP KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Manchester City'e 3-0 elenen Bayern Münih'te Sadio Mane ve Leroy Sane arasında yaşanan kavga gündem olmuştu. Sane'nin yaklaşımından rahatsız olan Mane, maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşının üzerine yürüyüp dudağına yumruk atmıştı. Yaşanan olaydan sonra Bayern Münih, Mane'yi geçici olarak kadro dışı bırakmıştı.

'MANE'Yİ KORUMAK İÇİN BURADAYIM'
Yaşanılan olaydan sonra oyuncusunun yanında olduğunu belirten Thomas Tuchel; "Ben Mane'yi savunmak; onu korumak için buradayım. Onu harika bir profesyonel olarak tanıyorum. Beni onun avukatı olarak görebilirsiniz. Bu olayı geride bıraktık. Mane hiçbir şeyden suçlu değil. Bu hayatta herkesin bir hata yapma şansı olduğunu düşünüyorum. Mane'nin yaptığı biraz fazlaydı ve o da bunu görüp özür diledi." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ŞORTUNU İNDİRDİ
Mane'nin antrenman sahasının kenarında durarak takım arkadaşlarını izlediği esnada Thomas Tuchel, oyuncunun gizlice arkasından geldi ve Mane'nin şortunu indirdi. Bu hareket karşısında şaşkına dönen ve biraz da utanan Mane, şortunu hemen yukarı çekti. Yaptığı davranışla oyuncusunu utandıran Tuchel, sakin bir şekilde Mane'nin yanından uzaklaştı.

Senegalli oyuncunun Alman devi ile 2025 yılına kadar sözleşmesi devam etsede, kulübün gelecek sezon oyuncuyu göndermek istediği söylenen iddialar arasında.

Thomas Tuchelden Sadio Maneyi utandıran hareket