GalatasarayDursun Özbek ve Ali Koç görüştü! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve havalimanı detayı

Dursun Özbek ve Ali Koç görüştü! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve havalimanı detayı

06.02.2025 - 15:16 | Son Güncellenme:

Adıyaman'da 6 Şubat Depremleri için düzenlenen anma programında TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katıldı. Öte yandan Özbek ve Hacıosmanoğlu'nun daha öncesinde havalimanında görüştüğü ortaya çıktı.

Adıyaman'da "Bir Oluruz" 6 Şubat Depremleri Anma Programı'na katılan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile el sıkıştı. Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüntüsü gündem oldu.

Haberin Devamı

ÖZBEK VE HACIOSMANOĞLU HAVALİMANINDA GÖRÜŞTÜLER
Hacıosmanoğlu ve Özbek'in program öncesinde ilk olarak havalimanında görüştükleri ortaya çıktı.

ÖZBEK VE KOÇ EL SIKIŞTI
Öte yandan Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları Dursun Özbek ile Ali Koç program öncesinde görüştü. Dursun Özbek, Ali Koç’a selam verdi. O sırada telefonla konuşan Ali Koç, Dursun Özbek’in elini sıkarak başını salladı.

Dursun Özbek ve Ali Koç görüştü TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve havalimanı detayı