DiğerTankut Turnaoğlu: Her yıldızın ardında bir anne vardır!

Tankut Turnaoğlu: Her yıldızın ardında bir anne vardır!

29.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu yürüttükleri yıldız anneler projesinin 10. yılını Paris’te kutladıklarını belirtti, “En büyük dileğimiz, sporcularımızın annelere, çocuklara ve gençlere ilham olması” dedi.

Tankut Turnaoğlu: Her yıldızın ardında bir anne vardır

P&G’nin 10 yıldır yürüttüğü Yıldız Anneler projesi kapsamında destek verdiği 37 olimpik milli sporcudan 22’si Paris 2024’te ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Aralarında Tokyo 2020’de gümüş madalya kazanan Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Buse Naz Çakıroğlu, Tokyo 2020’den bronz madalya ile dönen Avrupa ve Dünya Taekwondo Şampiyonu Hakan Reçber gibi isimlerin de yer aldığı 22 yıldız isim, Paris 2024’te boks, atletizm, güreş, taekwondo, eskrim, jimnastik, modern penthatlon, badminton, kürek, yelken, yüzme branşlarında mücadele edecek.

Haberin Devamı

2012 yılından bu yana TMOK iş birliğinde devam eden projeleriyle ülkemizi olimpiyatlarda temsil eden sporcuları ve annelerini desteklemekten onur duyduklarını belirten P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Başarılarımızı annelere rehberlik ederek artırmak hedefiyle başlattığımız projemizin 10. yılını, Paris 2024 heyecanıyla kutluyoruz. ‘Her yıldızın ardında bir yıldız anne vardır’ diyoruz. Olimpiyatlara katılan sporcularımıza ve annelerine de gururla destek verdiğimiz projemiz kapsamında yer alan 37 milli olimpik sporcumuzdan 22’si, ne mutlu ki Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek. En büyük dileğimiz, sporcularımızın verecekleri mücadele ve hiç kaybetmeyecekleri azimleriyle diğer annelere ve çocuklara, gençlere sporu hayatlarına daha fazla dahil etme konusuna ilham olması” dedi.

Haberin Devamı

Yıldız Anneler projesi kapsamında Paralimpik Oyunlar Paris 2024’te 10 paralimpik sporcu ile annesini de desteklediklerini hatırlatan Turnaoğlu, “Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) iş birliğinde desteklediğimiz milli paralimpik sporcularımızın, azmin karşısında hiçbir engelin duramayacağını ortaya koyarak Paralimpik Oyunlar’da önemli başarılara imza atacaklarına eminiz” diye konuştu.