DiğerTam 9 maçı doğru tahmin etti, 408 bin 255 TL kazandı!

Tam 9 maçı doğru tahmin etti, 408 bin 255 TL kazandı!

16.10.2024 - 14:10 | Son Güncellenme:

Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, pazartesi bültenindeki 9 maç için Maç Sonucu ve 2.5 Üst tahminlerinin yer aldığı bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Tam 9 maçı doğru tahmin etti, 408 bin 255 TL kazandı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara “Şampiyon Oran” farkı ile daha yüksek oranlarla oynayabilir, canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine 50+100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

İzlanda – Türkiye maçı tercihi rahat kazandı

Misli üyesi, UEFA Uluslar Ligi’nde oynanan İzlanda – Türkiye karşılaşmasına 2.5 Üst şeklinde bir tahminde bulundu. Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Orri Oskarsson’un golüyle Milli Takım 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol denemelerine rağmen bir türlü topu kaleyle buluşturamadı ve ilk yarı 1-0 İzlanda üstünlüğüyle bitti. İkinci yarı Türkiye daha baskılı ve istekli oyun oynamaya başladı. Karşılaşmanın 54.dakikasında Türkiye gol ararken, Arda Güler’in vuruşunun rakip defans oyuncusunun eline çarpmasıyla Milli Takım penaltı kazandı. Hakan Çalhanoğlu penaltıyı kullandığı sırada ayağının kayması sebebiyle çift vuruş yaptı ve gol iptal edildi. Kaçan penaltıdan sonra hızlıca kendine gelen Türkiye, 10 dakika sonra 62.dakikada İrfan Can Kahveci’nin müthiş golüyle skoru eşitledi (1-1). Karşılaşmada henüz 5 dakika geçmeden Milli Takım bir penaltı daha kazandı ve Halkan Çalhanoğlu bu sefer hata yapmadı. Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle Milli Takım maçta üstünlüğü elde etti (1-2) ve 2.5 Üst tahmini de tutmuş oldu. Misli üyesi, böylelikle 1.61’lik oran yakaladı. Maçta sonrasında da gol yağmuru yaşandı ve Millilerimiz maçı deplasmanda 4-2 kazandı.

Haberin Devamı

Jamie Leweling’i “VAR” da durduramadı

Misli üyesi, UEFA Uluslar Ligi’nde oynanan Almanya – Hollanda karşılaşmasına Maç Sonucu 1 şeklinde bir tahminde bulundu. Hızlı başlayan karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Serge Gnabry topu Jamie Leweling ile buluşturdu ve Almanya karşılaşmada 1-0 öne geçti. Ancak Almanların sevinci kısa sürdü ve VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi. Hollanda için tekrardan fırsat doğdu ancak Almanya maç boyu adeta rakibine nefes aldırmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle bitti. İkinci yarı başladığında iki takım da fırsatlar bulmaya başladı. Beklenen gol 64.dakikada yine Jamie Leweling’den geldi. İptal edilen gole cevap niteliğinde bir gol atan Leweling topu ceza sahası içinde kontrol ettikten sonra sağ üst köşeden ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Hollanda yediği golden sonra eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi ve karşılaşma 1-0 Almanya’nın galibiyetiyle sonuçlanırken, Misli üyesinin Maç Sonucu 1 tahmini de tutmuş oldu. Misli üyesi, böylelikle 1.63’lük oran yakaladı. Kolo Muani tek başına kuponu getirdi

Haberin Devamı

Misli üyesi, UEFA Uluslar Ligi’nde oynanan Belçika – Fransa karşılaşmasına Maç Sonucu 2 tahmininde bulundu. Karşılaşmaya kaleye şut denemeleri yaparak başlayan iki ekip de topu rakip ağlarla buluşturamadı. Karşılaşmanın 20.dakikasında Lois Openda rakip oyuncunun sert müdahalesiyle yerde kaldı ancak hakemden penaltı yok kararı çıktı. İtirazlar sonucu pozisyon VAR’a gitti ve penaltı kararı verildi. Ancak Belçika fırsatı iyi değerlendiremedi. Topun başına geçen Tielemans topu dışarı attı. İlk yarının sonlarına yaklaşırken 35. dakikada Wout Faes ceza sahası içinde elle oynadığı için Fransa penaltı kazandı. Kolo Muani topun başına geçti ve Fransa’yı karşılaşmada öne geçiren golü attı (0-1). 45. dakikanın sonunda hakem duraklama süresi olarak +4 dakika verdi ve Belçika bu 4 dakikayı iyi kullandı.

Haberin Devamı

Duraklamaların sonunda Lois Openda rakip fileleri havalandırdı. VAR kontrolünden sonra gol verildi ve karşılaşmada skor eşitlendi (1-1). Misli üyesinin kuponunun gelmesi için Fransa’nın ikinci yarıyı galip bitirmesi gerekiyordu ve öyle de oldu. Kolo Muani 62.dakikada tekrardan sahneye çıktı ve Fransa’nın ikinci golünü attı. Karşılaşmanın 76. dakikasında ikinci sarısını gören Tchouameni oyundan atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Belçika için büyük bir fırsat olmasına rağmen değerlendiremedi ve karşılaşma Fransa’nın 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Misli üyesinin Maç Sonucu 2 tahmini de tutmuş oldu. Misli üyesi böylelikle kuponunun en yüksek oranı olan 2.06’lık oran yakaladı.

9 farklı maça Maç Sonucu ve 2.5 Üst tahminlerinde bulunan Misli üyesi, 61.55’lik oran tutturarak 408 Bin 255 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Tam 9 maçı doğru tahmin etti, 408 bin 255 TL kazandı

Yazarlar