BeşiktaşSüper Lig puan durumu! Süper Lig 17. hafta toplu sonuçları

Süper Lig puan durumu! Süper Lig 17. hafta toplu sonuçları

24.12.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 17. hafta maçları dün akşam oynanacak olan iki karşılaşma ile sona erdi. Süper Lig'in 17 haftasında Sivasspor karşısında aldığı galibiyet ile Galatasaray ilk yarıyı üç puan ile tamamladı. Beşiktaş ise ligin flaş ekibi Kasımpaşa karşısında 4-1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı. Fenerbahçe ise Antalyaspor ile berabere kaldı. İşte Süper Lig puan durumu ve 17. hafta toplu sonuçları

Süper Lig puan durumu Süper Lig 17. hafta toplu sonuçları

Süper Lig'de 17. hafta mücadeleleri dün akşam oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Lider Başakşehir bu hafta Alanyaspor deplasmanında Edin Visca'nın ayağından bulduğu golü koruyamadı ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Trabzonspor son haftalarda aldığı galibiyetlere bir yenisini ekledi ve Çaykur Rizespor karşısında 4-1'lik skorla sahadan ayrıldı. Aldığı üç puanla Trabzonspor Süper Lig'de lider Başakşehir'in en yakın takipçisi konumuna geldi.

Haberin Devamı

Aynı puanlı Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa 3. ve 4. sırada yer aldı. aynı puanda yer alan Galatasaray ise 5. sırada kendine yer buldu. Beşiktaş ise haftayı puansız kapatmasının ardından ligi 6. sırada tamamladı.

SÜPER LİG 17. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Ankaragücü 0 - 3 Göztepe

Alanyaspor 1 - 1 Başakşehir

Kasımpaşa 4 - 1 Beşiktaş

Erzurumspor 1 - 1 Kayserispor

Trabzonspor 4 - 1 Çaykur Rizespor

Bursaspor 1 - 1 Yeni Malatyaspor

Galatasaray 4 - 2 Sivasspor

Antalyaspor 0 - 0 Fenerbahçe

Akhisarspor 0 - 0 Konyaspor

Süper Lig puan durumu Süper Lig 17. hafta toplu sonuçları