Dünyadan FutbolSteven Bergwijn, Ronald Koeman'a sert çıktı!

Steven Bergwijn, Ronald Koeman'a sert çıktı!

06.09.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Ronald Koeman'ın bir daha milli takıma çağırmayacağını açıkladığı Steven Bergwijn suskunluğunu bozdu.

Steven Bergwijn, Ronald Koemana sert çıktı

Ajax'tan Al Ittihad'a transfer olan Steven Bergwijn, Ronald Koeman'ın kendisine Hollanda Milli Takımı'nın kapılarını kapatması sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Artık Ronald Koeman'ın öğrencisi olmak istemediğini belirten Steven Bergwijn, "Milli takım için oynamak her zaman bir onurdur ancak artık bu teknik direktör için oynamak istemiyorum" dedi.

Ronald Koeman'ın açıklamalarının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını vurgulayan Steven Bergwijn, "Eğer kendini adamış bir antrenör olsaydı, önce beni arardı ama bunu televizyondan duymak zorunda kaldım. Daha önce birlikte harika anlar yaşamıştık. Bu yüzden bu açıklamaları bu kadar kolay yapması hayal kırıklığına uğrattı. Kendi oyuncularınıza böyle davranamazsınız. Böyle devam ederse tüm güveninirliğini kaybedecek" şeklinde konuştu.

Suudi Arabistan'daki rekabetin Hollanda'dan daha üst seviyede olduğunu dile getiren Steven Bergwijn, "Bunun sportif bir karar olmadığını söylemesi beni rahatsız etti. Suudi Arabistan'daki rekabet, Hollanda'dan daha iyi. Orada hangi üst düzey oyuncuların oynadığına bakın. Kante bir yıldır orada oynuyor ve EURO2024'te Hollanda'ya karşı en iyi oyuncuydu. Manchester City'den Al Nassr'a giden Laporta, İspanya ile Avrupa Şampiyonu oldu" ifadelerini kullandı.