UEFA Avrupa LigiStefan Shwab: Galatasaray, taraftarıyla baskı yapacaktır!

Stefan Shwab: Galatasaray, taraftarıyla baskı yapacaktır!

24.09.2024 - 21:36 | Son Güncellenme:

PAOK forması giyen Stefan Shwab, UEFA Avrupa Ligi'nin 1'inci haftasındaki Galatasaray maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

PAOK'un Avusturyalı futbolcusu Stefan Schwab ise zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Yarın çok fazla baskı olacak. Burada oynamayı hak ettik. Son dönemdeki en zor karşılaşmamız diyemem ama en keyiflisi diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki fikstürü değerlendiren Schwab, "İlginç maçlar oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nden elendiğimiz için hayal kırıklığı yaşadık ama bunu da atlattık. 8 keyifli maç var önümüzde. Hazır olmamamız için bir sebep yok." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın formuna da değinen orta saha oyuncusu, "Galatasaray sezona iyi başladı ama biz de ligde iyi durumdayız. Bu tarz maçları oynamaya alışığız. Atmosfer güzel olacak. Futbolu bu anlar için oynuyoruz. Çok keyifli bir maç olacak. Şansları değerlendirmek için çalışacağız. Galatasaray, taraftarıyla baskı yapacaktır. Bizim taraftarın da sesi duyulacaktır. Kendi oyunumuza odaklanıp iyi bir karşılaşma çıkaracağız." değerlendirmesinde bulundu.

Schwab, UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatı hakkında ise "Eski format kötü değildi. 8 farklı rakiple karşılaşacağız. Bu organizasyonda bir sürü farklı takım var. İyi bir takımız ve her maçtan 3 puan çıkarmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Görev yaptığı mevkiden dolayı Lucas Torreira ve Gabriel Sara'ya karşı oynayacağı hatırlatılan Schwab, "Büyük oyunculara karşı oynamak her zaman iyidir. Bizim de iyi oyuncularımız var. Bu oyuncularla bir arada oynamak da bir hedeftir. Biz, kendi oyunumuza odaklanacağız." ifadelerini kullandı.