FutbolSpor Toto Süper Lig 4.hafta maç sonuçları

Spor Toto Süper Lig 4.hafta maç sonuçları

29.09.2014 - 10:14 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçları, oldukça heyecanlı geçen maçlar ile devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig 4.hafta maç sonuçları

Spor Toto Süper Lig 4.hafta açılış maçında Galatasaray evinde Sivasspor'u Chejdou ve Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle 2-1 yendi. Sivasspor'un tek golü Chrisantus'tan geldi.

Haberin Devamı

Kötü hava ve saha şartlarında yapılan maçın son bölümünde galibiyet için rakip kaleye yüklenen Beşiktaş, Sosa ile net bir gol fırsatından yararlanamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Beşiktaş, bu sonuçla puanını 8'e çıkardı.Siyah-beyazlı takım, geride kalan 4 haftada, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 2 maçtan beraberlikle ayrılırken, deplasmanda çıktığı 2 karşılaşmayı ise kazandı.

TRABZONSPOR SERİYİ BOZMADI

Kasımpaşa'yı konuk eden Trabzonspor ise beraberlik serisini sürdürdü. Ligde oynadığı ilk üç maçından birer puanla ayrılan Trabzonspor, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak geleneği bozmadı. Bordo-mavili takım, 16. dakikada Yusuf Erdoğan'ın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen Trabzonspor, 85. dakikada oyuna sonradan giren Scarione'nin golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 bitti. Trabzonspor, böylelikle ligde oynadağı 4 maçı da beraberlikle tamamladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAYBETTİ

Ligin 4. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayan Akhisar Belediyespor, 22. ve 48. dakikalarda Gekas'ın bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sezon 3. galibiyetini alan Akhisar Belediyespor, 10 puana ulaşarak 2. sıradaki takipçisi Beşiktaş'ın 2 puan önünde, bu hafta da liderlik koltuğunu kaptırmadı. 7 puanda kalan Fenerbahçe ise 3 basamak gerileyerek 5. sıraya yerleşti.

GENÇLERBİRLİĞİ, SERİ YAPTI

Gençlerbirliği, sahasında Balıkesirspor'u 3-1 yendi. Teknik direktör İrfan Buz ile ilk maçında galip gelen başkent ekibi, 33. ve 75. dakikalarda genç futbolcusu Berat Tosun, 77. dakikada ise Uğur Çiftçi'nin attığı gollerle sonuca gitti. Balıkesirspor'un tek golü ise 57. dakikada Sercan Yıldırım'dan geldi. Haftayı 3 puanla kapatan Gençlerbirliği, 7 puanla 3. sırada yer aldı.

Günün diğer bir maçında Torku Konyaspor, sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kaldı. 44. dakikada Marica, penaltı atışını gole çevirdi ve Torku Konyaspor'u 1-0 öne geçirdi. Kayseri ekibi ise 61. dakikada Necati Ateş'in attığı golle puana ortak oldu.

Haberin Devamı

Bursaspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 yendi. 23. dakikada Fernandao'nun attığı golle galip gelen Bursaspor, haftayı 3 puanla kapatan takımlar arasında yer aldı. Ligde 4. hafta, yarın yapılacak iki maçla sona erecek.

4. HAFTA MAÇ SONUÇLARI

Galatasaray-Sivasspor: 2-1

Trabzonspor-Kasımpaşa: 1-1

Beşiktaş-Eskişehirspor: 1-1

Çaykur Rizespor-Bursaspor: 0-1

Torku Konyaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 1-1

Gençlerbirliği-Balıkesirspor: 3-1

Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe: 2-0

PAZARTESİ MAÇLARI

18.00 Kardemir Karabükspor-Mersin İdmanyurdu (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

20.30 Gaziantepspor-İstanbul Başakşehir (Kamil Ocak)