SkorerSpor camiasından şehitler için başsağlığı mesajları!

Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajları!

08.09.2024 - 23:21 | Son Güncellenme:

Spor camiası, Tunceli'den gelen şehit haberi sonrası çok sayıda başsağlığı mesajı yayınladı.

Spor camiasından şehitler için başsağlığı mesajları

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde kontrolden çıkan zırhlı askeri aracın kazasının ardından 4 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı. Spor camiası, Tunceli'den gelen acı haber sonrası çok sayıda başsağlığı mesajı yayınladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak başsağlığı mesajında, "Tunceli Ovacık'ta görev sırasında askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerimize acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize baş sağlığı, yaralanan askerimize acil şifalar diliyoruz" denildi.

Spor kulüplerinin internet siteleri ve resmi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ise şu şekilde:

Beşiktaş: Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın kaza yapması sonucu dört askerimizin şehit düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

Fenerbahçe: Milletimizin başı sağolsun. Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar dileriz.

Galatasaray: Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı araç devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerimize acil şifalar diliyoruz.

Trabzonspor: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucunda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Adana Demirspor: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde meydana gelen askeri araç kazasında dört askerimizin şehit düştüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Başakşehir: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucunda şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Gaziantep FK: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde gerçekleşen askeri araç kazasında dört askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyoruz.

Göztepe: Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Konyaspor: Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Samsunspor: Başımız sağ olsun. Tunceli Ovacık’ta görev sırasında meydana gelen kazada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz.

Manisa FK: Milletimizin başı sağolsun. Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar dileriz.

Erzurumspor FK: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde yaşanan askeri araç kazasında şehit ve yaralı askerlerimizin olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar dileriz.

Ankaragücü: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucunda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Ankara Keçiörengücü: Tunceli’de zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileriz. Kazada yaralanan kahraman askerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

Şanlıurfaspor: Milletimizin başı sağolsun. Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar dileriz.

1461 Trabzon FK: Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Yazarlar