SkorerSpor camiasından Christoph Daum için taziye mesajları!

Spor camiasından Christoph Daum için taziye mesajları!

25.08.2024 - 03:13 | Son Güncellenme:

Christoph Daum'un vefatının ardından spor camiasından art arda taziye mesajları geldi.

Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Christoph Daum, 70 yaşında vefat etti. Akciğer kanseri nedeniyle uzun süredir tedavi gören Christoph Daum'un vefatı sonrası spor camiasından peş peşe taziye mesajları geldi.

Haberin Devamı

İşte resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan taziye mesajları:

Beşiktaş: Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe: Eski Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Daum Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Galatasaray: Ülkemizde geçmiş yıllarda Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde teknik direktörlük görevlerinde bulunan, Türk futboluna hizmetleri daima hatırlanacak olan Christoph Daum'un vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Hayatını kaybeden Christoph Daum'un ailesine, yakınlarına ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): Türk futbolunda iz bırakan, ülkemizde taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin sevgi ve saygısını kazanan, Türkiye ve Türk dostu Alman teknik direktör Christoph Daum'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Christoph Daum, Türkiye'de görev yaptığı süre boyunca toplamda 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupa ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu yaşamıştı. Daum ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.