SkorerSpor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!

Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!

30.08.2024 - 00:11 | Son Güncellenme:

Spor camiası, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle peş peşe kutlama mesajları yayınladı.

Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde spor camiasından peş peşe kutlama mesajları geldi.

Haberin Devamı

Resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından art arda paylaşımlarda bulunuldu.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun mesajı şu şekilde:

"Futbol ailemizin değerli üyeleri, Bugün, büyük Türk milletinin bağımsızlığımız uğruna verdiği eşsiz mücadelenin, azmin ve kararlılığın simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz. 1922 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin hiçbir zaman esaret altında yaşamayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu büyük zafer, askeri bir başarı olmanın ötesinde, millî birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi olmuştur. Bugün de aynı birlik, beraberlik ve mücadele ruhunu yaşatmakta ve gelecek nesillere aktarmaktayız. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyor, gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!"

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan yapılan paylaşımda ise, "Türkiye Voleybol Federasyonu olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" denildi.

Kulüplerin mesajları ise şu şekilde:

Fenerbahçe: 30 Ağustos Zafer Bayramı, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda özgürlüğün, ulusal egemenliğin ve milli birlikteliğin temsilidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde gerçekleştirilen bu büyük mücadele, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik konusundaki kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu vesileyle tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Atamızın önderliğinde çıktıkları bu yolda canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve milletimizin kıymetli bireylerini sonsuz minnet ve saygıyla anıyoruz. Büyük Zaferimizin 102. yılı kutlu olsun!

Haberin Devamı

Beşiktaş: Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir! 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Galatasaray: Büyük Taarruz’u Türk’ün zaferiyle taçlandıran, yurda göz diken düşmanı denize döküp toprağı vatan yapan, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir. İleri!” sözleriyle tarihe işlenen 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Anadolu’dan kimler geldi, kimler geçti denir. Ebedi hakimi, Türkiye Cumhuriyeti olsun.

Başakşehir: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Haberin Devamı

Göztepe: Bir ulusun kaderini değiştiren, ülkemizin özgürlüğünden asla vazgeçemeyeceğini dünyaya kanıtlayan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını büyük zaferin 102. yıl dönümünde minnet ve saygıyla anıyoruz.

Rizespor: 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yıldönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Antalyaspor: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın bağımsızlık mücadelesinde yer almış tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz.

Gaziantep FK: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Sivasspor: 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun! Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman Türk ordusunun ve milletimizin Zafer Bayramı'nı kutluyoruz.

Haberin Devamı

Konyaspor: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Ankaragücü: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun.

Fatih Karagümrük: 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun! Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu büyük zaferin 102. yılında, şanlı tarihimizden aldığımız güçle daima ileri!

Bandırmaspor: Bağımsızlık meşalesinin hiç sönmediği bu topraklarda, zaferimizin 102. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, şehitlerimize rahmet diliyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Gençlerbirliği: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!

Erzurumspor FK: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Iğdır FK: 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun!

İstanbulspor: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun! Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi şükranla yad ediyoruz.

Altay: Bağımsızlık ve kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan 30 Ağustos Zaferi’nin 102. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Sarıyer: 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. yılı kutlu olsun!

Eskişehirspor: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun! Daima izinde olduğumuz Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.