Fenerbahçe Son dakika haberi: Mohamed Elneny hamlesi! Süper Lig'in iki devi transfer yarışında

Son dakika haberi: Mohamed Elneny hamlesi! Süper Lig'in iki devi transfer yarışında

18.04.2022 - 19:05 | Son Güncellenme:

Premier Lig'de UEFA Şampiyonlar Ligi için mücadele veren Arsenal'da gelecek sezon için çalışmaların başladığı öğrenildi. Ada basını, Londra temsilcisinden birçok oyuncunun gönderileceğini aktardı. Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny'nin Süper Lig'in iki devinin transfer listesinde bulunduğu iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Mohamed Elneny hamlesi Süper Ligin iki devi transfer yarışında

UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi almak için Premier Lig'de yarışına devam eden Arsenal'da idareciler gelecek sezon için harekete geçti. Londra temsilcisinde sözleşmesi bitecek olan ya da forma şansı bulamayan birçok isimle vedalaşılacağı yazıldı. Arsenal'dan ayrılması beklenen Mohamed Elneny için Süper Lig'in iki devinin transfer girişimlerine başladığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Mohamed Elneny hamlesi Süper Ligin iki devi transfer yarışında

Yeni transferler beklenen etkiyi gösteremedi

Ada basınında yer alan habere göre geçtiğimiz sezon transfer döneminde Ben White, Partey, Ramsdale ve Oddegard gibi yıldızları kadrosuna katarak 150 milyon sterlin harcayan Arsenal, yeni sezona daha etkili girmek için yeni isimleri transfer etmek istiyor.

Football London'ın haberine göre; Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, yeni transfer bütçesi oluşturmak ve takımda yer açmak için 12 oyuncuyla yolların ayrılması kararı aldı. Mikel Arteta daha önce yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi için çok daha büyük bir kadro gerekiyor çünkü maç sayısı çok daha fazla" ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika haberi: Mohamed Elneny hamlesi Süper Ligin iki devi transfer yarışında

Haberin ayrıntılarında tecrübeli teknik adamın biletini kestiği 12 oyuncunun ismi yer aldı. Bunlardan bir tanesinin de Mohamed Elneny olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Mısırlı oyuncu için Süper Lig'den iki takımın devrede olduğu kaydedildi. Football London'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe, Mohamed Elneny'i transfer etmek istiyor.

İki ezeli rakip transfer konusunda daha önce İrfan Can Kahveci ve Vedat Muriqi isimlerinde karşı karşıya gelmiş ve bu iki ismin de tercihi Fenerbahçe olmuştu.

Son dakika haberi: Mohamed Elneny hamlesi Süper Ligin iki devi transfer yarışında

Mohamed Elneny son maçlarda Mikel Arteta'nın tercih etmediği bir isim ve yedek kulübesinde oturuyor. Mısırlı yıldızın da daha uzun süreler forma giyebileceği bir takımda oynamak istediği aktarıldı.

Mohamed Elneny, 2019 yılında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymişti. Mısırlı orta sahanın Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor. 29 yaşındaki Mohamed Elneny bu sezon Premier Lig'de 7 maçta süre aldı. Tecrübeli futbolcu takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Cristiano Ronaldo'nun 2020-21 Sezonunda Serie A ve İtalya Kupasında Attığı Tüm Goller

Yazarlar