21.04.2025 - 21:20 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Galatasaray'da Uruguaylı orta saha Lucas Torreira ile yeni sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini 2028 yılına kadar uzattı.
Lucas Torreira'nın sözleşmesinin uzatıldığı TFF'ye bildirildi.
Lucas Torreira, bu sezon Galatasaray'da 42 karşılaşmada forma şansı buldu. Uruguaylı orta saha, bu müsabakalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Lucas Torreira, takım arkadaşlarına 7 asist yaptı.
Galatasaray'la olan sözleşmesi 2028'e kadar uzatılan Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 13 milyon euro.
Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal'da oynadı.
Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Lucas Torreira için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maça çıktı.