İtalya Serie AAvrupa devinden Real Madrid'e Arda Güler için teklif! Kiralama formülü

Avrupa devinden Real Madrid'e Arda Güler için teklif! Kiralama formülü

11.07.2024 - 12:42 | Son Güncellenme:

Avrupa devinin EURO 2024'te dikkat çeken performansıyla yıldızını parlatan milli oyuncumuz için Real Madrid'e kiralama teklifi yaptığı ileri sürüldü.

Avrupa devinden Real Madride Arda Güler için teklif Kiralama formülü

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki Gürcistan maçında attığı müthiş golle adından söz ettiren Arda Güler ile ilgili sürpriz iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Avrupa devinin milli oyuncu için Real Madrid'e kiralama teklifi yaptığı iddia edildi. 

Haberin Devamı

Avrupa devinden Real Madride Arda Güler için teklif Kiralama formülü

15 NUMARALI FORMA ARDA'YA

İspanya La Liga temsilcisi Real Madrid, 2024-2025 sezonuyla birlikte birçok futbolcunun forma numarasının değiştiğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon takıma katılan ve 24 numaralı formayı giyen milli futbolcu Arda Güler, yeni sezonda 15 numaralı formayla mücadele edecek.

BRAHIM DIAZ FORMÜLÜ

Sport Mediaset'in haberine göre; hücum hattına takviye yapmak için harekete geçen Milan, Arda Güler'i kiralamak için düğmeye bastı. İtalya temsilcisinin daha önce Brahim Diaz'a yaptığı gibi 19 yaşındaki futbolcu için de satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yaptığı ileri sürüldü.

Avrupa devinden Real Madride Arda Güler için teklif Kiralama formülü

AYRILIĞA SICAK BAKMIYOR

Haberde, üst düzey oyuncuları bulunan Real Madrid'de genç yıldızın fazla forma şansı bulamayacağı yorumu yapıldı. Eflatun-beyazlı ekipten ayrılmak konusunda isteksiz olan 19 yaşındaki oyuncunun ikna edilmesi gerektiği vurgulandı. 

Haberin Devamı

 

Yazarlar