GalatasaraySon aday Juande Ramos

Son aday Juande Ramos

24.04.2016 - 08:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da yeni sezonun teknik direktörünü belirlemek adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Son aday Juande Ramos

Galatasaray’da yeni sezonun teknik direktörünü belirlemek adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mircea Lucescu ile yüzde 85 oranında anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, her ihtimale karşın alternatif isimler konusunda da temasları sıcak tutuyor.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda Lucien Favre ile görüşen Galatasaray, son olarak rotayı İspanya’ya çevirdi. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün, Juande Ramos ile masaya oturmak üzere İspanya’ya gittiği öğrenildi. Adı daha önce de Galatasaray’la anılan 61 yaşındaki İspanyol çalıştırıcının, randevulaşma sırasında teklife çok sıcak baktığı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

KEŞFETYENİ
Hadise ve İrem Derici'ye olay sözler! 'Kabul etsek mi acaba?'
Hadise ve İrem Derici'ye olay sözler! 'Kabul etsek mi acaba?'

Cadde | 15.03.2025 - 17:27

Hadise ve İrem Derici'nin sahne performansları hep konuşuluyor. Bu kez meslektaşları iki ismi hedef aldı olay sözler söyledi.

Yazarlar