Dünya KupasıSneijder, Nistelrooy'u büyüledi

Sneijder, Nistelrooy'u büyüledi

28.05.2014 - 10:38 | Son Güncellenme:

Ruud van Nistelrooy, Sneijder’in form durumunun kendisini etkilediğini söyledi, bunda Louis Van Gaal’ın da payı olduğunu öne sürdü.

Sneijder, Nistelrooyu büyüledi

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Wesley Sneijder milli takım kampının yıldızı oldu. Dünya Kupası hazırlıklarını Portekiz’de gerçekleştiren Hollanda’nın kampına geçtiğimiz hafta katılan Galatasaraylı futbolcu, formuyla herkesin beğenisini kazandı. Teknik Direktör Louis van Gaal geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile oyuncusunun form durumunun kendisini şaşırttığını belirterek, çok mutlu olduğunu söylemişti.

Sneijder’e bir övgü de ülkenin en önemli futbol figürlerinden olan Ruud van Nistelrooy’dan geldi. Efsane oyuncu, “Sneijder’in durumu beni fazlasıyla tatmin etti. Şu an çok iyi durumda ve turnuvada mutlaka bunun faydalarını göreceğiz. Tabi bunda Louis van Gaal’ın da payı var. İzlediği taktik ile Sneijder’i böyle olmaya zorladı” dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü dördüncü futbolcusu olan Nistelrooy, Dünya Kupası’nın ardından Portakallar’ın başına geçecek Guus Hiddink’in yardımcılığını yapacak.

Yazarlar