SivassporSivasspor'da Rey Manaj'dan transfer cevabı! 'İletişim halindeyim'

Sivasspor'da Rey Manaj'dan transfer cevabı! 'İletişim halindeyim'

22.07.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj, geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Sivassporda Rey Manajdan transfer cevabı İletişim halindeyim

Bülent Uygun yönetimindeki Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj suskunluğunu bozdu. Kırmızı-beyazlı ekipteki geleceği merak konusu olan 27 yaşındaki santrfor dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Arnavutluk Milli Takımı'yla EURO 2024'te mücadele eden Rey Manaj, tatilinin sona ermesinin ardından dün akşam Sivas'a geri döndü. Suudi Arabistan ve Avrupa'dan takımlarla anılan Rey Manaj, Sivasspor'a geri dönmesinin ardından konuştu.

TRT Spor'a röportaj veren Rey Manaj geri döndüğü için mutlu olduğunu dile getirdi: "Kendimi çok iyi hissediyorum. Döndüğüm için mutluyum, kendimi çok iyi hissediyorum."

Sivassporda Rey Manajdan transfer cevabı İletişim halindeyim

Sivasspor'un kendisini değerinin altında göndermek istemediğini vurgulayan Arnavut forvet, "Transferimle ilgili Sivasspor ile hep iletişim halindeydim. Beni değerimin altında göndermek istemediler. Uzun bir süreç var önümüzde, göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Avrupa Şampiyonası'ndaki performansının hatırlatılması sonrası Rey Manaj, "Avrupa Şampiyonası benim için çok iyi geçti. Ülkemin formasıyla hayatımın en güzel anlarımı yaşadım. Ama şu anda tüm konsantrasyonumla Sivasspor'dayım" dedi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Sivasspor'da 36 maça çıktı. Arnavut golcü bu müsabakalarda 22 gol attı ve 3 asist üretti.

Rey Manaj'ın Sivasspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Arnavut santrforun güncel piyasa değeri 5 milyon euro.