ING Basketbol Süper LigiSinan Erdem'de şölen zamanı! ING All-Star 2020

Sinan Erdem'de şölen zamanı! ING All-Star 2020

19.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Bu yıl 17. kez düzenlenecek olan ING All-Star 2020’de basketbolun yıldızları boy gösterecek. Larkin’in Kırmızı Takımı ile De Colo’nun Beyaz Takımı, kozlarını paylaşacak. Sinan Erdem’de 14.00’te başlayacak organizasyonda, smaç ve üç sayı yarışmaları da yapılacak

Sinan Erdemde şölen zamanı ING All-Star 2020

Basketbolun yıldızları bugün Sinan Erdem Spor Salonu’nda buluşacak, ING All-Star 2020’de sporseverler şölen gibi bir gün yaşayacak.

Bu sene 17. kez düzenlenecek ve günler öncesinden biletleri tükenen organizasyon 14.00’ten itibaren gerçekleştirilecek etkinliklerle başlayacak ve A Spor ile Tivibu Spor 2’den yayımlanacak. Dev organizasyon, bu sezon yepyeni bir oyuncu seçme sistemiyle basketbolseverleri heyecanlandırdı. Anadolu Efes’in ABD’li yıldızı Shane Larkin “Kırmızı Takım”ın, Fenerbahçe Beko’nun Fransız yıldızı Nando De Colo ise “Beyaz Takım”ın kaptanlığını üstlendi.

Larkin’in Kırmızı Takımı’nda şu oyuncular yer aldı: Sertaç, Beaubois (A.Efes), McKissic (Beşiktaş S.S), Auguste, Harrison (GS Doğa S.), Goodwin (İTÜ), Terry (Bandırma), Metecan (P.Karşıyaka), Jones (Bursa), Andrews (Büyükçekmece), Berk (TOFAŞ). De Colo’nun Beyaz Takımı da şöyle: Williams, Melih (FB Beko), M’Baye (P.Karşıyaka), Fall (T.Telekom), Crawford (Afyon), Şehmus (Bandırma), Devin Willams (TOFAŞ), Golden (Bahçeşehir), Kikanovic (Orman), Crawford (Gaziantep), Doğuş (Darüşşafaka).

ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısını ilk ikide bitiren takımların başantrenörleri Ergin Ataman ile Ufuk Sarıca, ING All-Star 2020’de kenar yönetimde olacak. Organizasyonda büyük ilgi gören etkinlik smaç yarışmasını basketbolseverler merakla bekliyor. Yarışmada Terry (Bandırma), Williams (FB Beko), Johnson (Telekom) ve Onuralp (P.Karşıyaka) boy gösterecek.

Nesine.com 3 Sayı Yarışması’nda ise G.Saray’dan Harrison, A.Efes’ten Buğrahan, Telekom’dan Wiltjer, FB Beko’dan Melih, Bursa’dan Jones ve Bandırma’dan Tyler Kalinoski en fazla isabeti bulmaya çalışacak. ING All-Star 2020’de Lenovo Şut Yarışması adıyla yeni bir etkinlik de yapılacak. Öte yandan şarkıcı Ben Fero’nun mini bir korser vereceği organizasyonda Yılın En Hızlı Bebeği yarışması eğlenceli anların yaşanmasını sağlayacak.

Haberin Devamı

Ataman’dan TEGV’e destek
Euroleague’in lideri Anadolu Efes’te Coach Ergin Ataman anlamlı bir harekete imza atıyor. Bugün düzenlenecek All Star maçında Kırmızı takımın başında bulunacak başarılı çalıştırıcı, saat 14.00-15.00 arasında Sinan Erdem Spor Salonu Tribün Lounge Alanı’nda bulunacak ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunan basketbolseverlere, kendi fotoğrafının bulunduğu tişörtleri hediye edecek. Ataman, TEGV’e bağış yapan basketbolseverlerin imza ve fotoğraf isteklerini de yerine getirecek.

Sinan Erdemde şölen zamanı ING All-Star 2020