AntalyasporSinan Boztepe'den Bünyamin Balcı açıklaması! 'Görüşmelerimiz var'

Sinan Boztepe'den Bünyamin Balcı açıklaması! 'Görüşmelerimiz var'

27.07.2024 - 23:31 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Bünyamin Balcı transferine dair konuştu.

Sinan Boztepeden Bünyamin Balcı açıklaması Görüşmelerimiz var

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da başkan Sinan Boztepe, genç sağ bek Bünyamin Balcı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'la anılan Bünyamin Balcı ile ilgili görüşmelerin olduğunu belirten Sinan Boztepe, "Bünyamin Balcı'yla alakalı evet, doğrudur. Sözlü olarak görüşmelerimiz var ama taraflar olarak daha karşılıklı birbirimize resmi teklifimiz şu anda yok" dedi.

A Spor'a konuşan Sinan Boztepe şu ifadeleri kullandı:

"Hepimiz camiayı yakından takip ediyoruz. Ben biraz daha samimi ve şeffaf olması gerektiğini düşünen başkanlardanım. Sağ olsun şu anki başkanlarımız, Hasan Arat da aynı şekilde. Bünyamin Balcı'nın durumu, oyuncunun karakteri ve oyun disipliniyle ilgili şeyler soruldu. Onların da bizim de ortak konuştuğumuz bazı değerler ve fikirler var. Bunlar yakın zamanda tekrar sıcak gelişmeler halinde ortaya çıkacaktır. Rakam boyutuna henüz daha gelmedik, bu ilk temaslar. İlk temaslar kuruldu şu anda futbol şubelerimiz görüşüyor. Bünyamin Balcı bizim için çok değerli bir oyuncu, bize kalite katan, ahlaken benim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir oyuncu. Bizim futbol şubemizde hocamızla yaptığımız toplantıda dediğiniz gibi Erdoğan Yeşilyurt var, Mert Yılmaz var. Bünyamin Balcı'nın kariyer planlamasıyla ilgili onur duyduğumuz bir oyuncu. Hak ettiği bir bütçeye gelirse biz olumlu bir ayrılığa şey yaparız."

Yazarlar