FutbolSerhat Akın'dan ameliyat paylaşımı: Yürüyebilir miyim bilmiyorum

Serhat Akın'dan ameliyat paylaşımı: Yürüyebilir miyim bilmiyorum

18.10.2024 - 12:59 | Son Güncellenme:

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı sonrası tekrar ameliyat olacak.

Serhat Akından ameliyat paylaşımı: Yürüyebilir miyim bilmiyorum

Fenerbahçe'nin ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın eski futbolcularından Serhat Akın silahlı saldırıya uğramıştı. Akın saldırı sonrası tekrar ameliyat olacak.

Haberin Devamı

SERHAT AKIN'DAN PAYLAŞIM
Ameliyat saat 14:00’da. Anladığım kadarıyla uzun ve zor bir ameliyat olacak! Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum Allah büyük o biliyor. Hastaneye gelmeyip, telefonla beni de aramadan, Serhat’a geçmiş olsun “ama” bizi çok eleştiriyordu diyen!!!! Vurulmadan 2 gün önce az kaldı diye mesaj atana benim bedduam belki tutmaz ama annem babamın iyi olmayan dilekleri tutar buna eminim. Allah’a emanet.

SERHAT AKIN KİMDİR?

1981 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer oldu. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın 1. FC Köln takımına kiralık olarak transfer olup diğer sezon RSC Anderlecht'e geri döndü.

Haberin Devamı

Serhat Akından ameliyat paylaşımı: Yürüyebilir miyim bilmiyorum

SERHAT AKIN'IN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

1999 yılında 4 defa Türkiye U-17 formasını giydi. Aynı yıl içerisinde 3 defa da Türkiye U-18 formasını giydi ve bu maçlarda 4 gol kaydetti. 2000 yılından 2002 yılına kadar 22 defa forma giyerek 12 gol attı. 2002-2006 yılları arasında Türkiye A millî takım formasını 16 defa giydi ve bu maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Babası'nın Erzincan'lı olması sebebiyle millî takım da genelde 24 numarayı giydi.